Overnachten in een bos- en waterrijke omgeving

Op korte afstand van het Veluwemeer vind je vakantiepark De Doppenberg. Geniet in alle rust en privacy van een heerlijke vakantie in een natuurlijke omgeving.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor vakantiepark De Doppenberg?

Houd je van natuur, rust en privacy? Dan is dit vakantiepark in Nederland jouw ideale vakantiebestemming. Terwijl kinderen zich uitleven in de speeltuin sla jij rustig een balletje over op het naastgelegen tennisveld. Ga je liever het water op? Huur van een Centaur op het park en verken het Veluwemeer.

Vakantiehuis vakantiepark De Doppenberg

 

De vakantiehuizen

De accommodaties op vakantiepark De Doppenberg bieden plaats voor 4 personen en zijn geheel in boerderijstijl gebouwd. Alle tuinen zijn omheind met een brede vaak hoge haag, waardoor je veel privacy hebt. Je kunt ongestoord genieten van een fijne vakantie in een heerlijke omgeving. Ook het huis zelf is fijn ingericht, je vindt er dan ook alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie.

vakantiehuis op vakantiepark De Doppenbergwoonkamer vakantiehuis op vakantiepark De Doppenberg

 

De omgeving

Of je nu graag een wandeling maakt door de heidegebieden en bossen, de omgeving per fiets verkent of het water op wilt, de omgeving van het vakantiepark biedt iets voor iedereen. Daarnaast kun je ook lekker een dagje naar het strand aan het Veluwemeer of een uitstapje maken naar Walibi, Dolfinarium of Hanzestad Harderwijk.

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )