Overnachten in de Kop van Noord-Holland

Geniet van een afwisselende vakantie op chaletpark de Wierde. Die vakantiepark in Nederland ligt op het voormalige eiland Wieringen. De watterrijke omgeving biedt leuke activiteiten, waaronder wadlopen en zeehonden kijken.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor chaletpark de Wierde?

Vakantiepark de Wierde is een heerlijke vakantiebestemming aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen bieden voldoende comfort en privacy en beschikken veelal over een omheinde tuin. Ideaal wanneer de hond ook mee gaat op vakantie. Het park is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud. Er is dan ook voor alle leeftijden genoeg te doen in de omgeving. Denk hierbij een een mooie strandwandeling, het beoefenen van watersporten of lekker borrelen of dineren in een nabijgelegen restaurant. Je hoeft je geen moment de vervelen op Chaletpark de Wierde.

Vakantiehuis op Chaletpark De Wierde

 

De vakantiehuizen

Op het vakantiepark staan enkel vrijstaande vakantiehuizen. Deze huizen zijn door de eigenaren met zorg en persoonlijke smaak ingericht. Ze beschikken dus ieder over een eigen karakter. De vakantiehuizen op Chaletpark de Wierde beschikken over een balkon en gemeubileerd terras. Daarnaast vind je in de vakantiehuizen alles wat je nodig hebt voor een zorgenloze vakantie, van keuken tot badkamer, alles is aanwezig. 

Interieur vakantiehuis op chaletpark de Wierdevakantiehuis op chaletpark de Wierde

 

De omgeving

Dit vakantiepark in Den Oever ligt op Wieringen. Vroeger was dit een eiland in de Zuiderzee. Nu hoort Wieringen bij het vaste land, maar de eilandsfeer is niet verloren gegaan. In de omgeving is veel te beleven. Zo kun je een bezoek brengen aan de kleurrijke bloembollenvelden in het voorjaar en kun je het hele jaar door terrecht in het Wieringer Eilandmuseum. Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht langs het IJsselmeer. Daarnaast liggen steden als Medemblik, Hoorn en Amsterdam of rij-afstand.

De omgeving van chaletpark de Wierde

 

Ga op een excursie

Onze lokale partner biedt op Wieringen verschillende excursies aan. Denk hierbij aan een wadlooptocht door de Waddenzee, waarbij je op zoek naar allerlei schatten onder water. Ook kunt je aan boord van een vissersboot stappen en een tocht door de vissershaven en langs de spuisluizen in de beroemde Afsluitdijk maken. Tevens heb je de mogelijkheid om garnalen te proeven, die tijdens de vaart zijn gevangen en gekookt. Tevens kun je zeehonden in hun natuurlijke omgeving bewonderen.

Als gast van NOVASOL kun je de genoemde excursies reserveren bij onze lokale partner:

De Groot Recreatie
Gemeenelandsweg 50
NL-1777 NN Hippolytushoef
Telefoon: 0031 - (0)6 51 80 65 81
E-mail: info@degrootrecreatie.nl

Op vertoon van uw NOVASOL huurcontract ontvang je tijdens de excursie een gratis kopje koffie en versnapering.

| Copywriter