Buitenplaats Gerner

Vakantie vieren op Buitenplaats Gerner

Dit rustig gelegen vakantiepark vind je in de omgeving van het Vechtdal in Overijssel. Breng een bezoek aan de Hanzesteden Zwolle, Kampen, Zutphen en Deventer. Of ga een dagje onspannen in het naastgelegen wellness- en sportcomplex. Wat je ook doet, een vakantiehuis op Buitenplaats Gerner is de ideale uitvalsbasis.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor Buitenplaats Gerner?

Met tal van faciliteiten op en in de nabije omgeving van het park is Buitenplaats Gerner een vakantiebestemming waar je je niet snel zult vervelen. Op dit vakantiepark in Nederland vind je onder meer een sfeervol à la carte restaurant, gevestigd in een oude boerderij. Daarnaast zijn er fietsen en skelters te huur bij de receptie en kun je gourmet- en/of ontbijt-op-bedservice bestellen. In de buurt van het park vind je daarnaast een zwembad, dierenboerderij, manage en sport- en wellnesscentrum. 

zwembad vakantiepark buitenplaats gerner

 

De vakantiehuizen

Alle accomodaties op Buitenplaats Gerner zijn vrijstaand en voorzien van een stijlvol interieur. Zowel de boschalets als de bungalows zijn geschikt voor 6 personen en voorzien van een comfortabele inrichting met o.a. boxspring bedden, een combimagnetron, dvdspeler en een televisie. Daarnaast beschikt iedere accomodatie over een terras en in veel gevallen omheinde tuin. 

vakantiehuis Buitenplaats Gerner

 

De omgeving

In de omgeving van Buitenplaats Gerner is veel te doen. Breng een bezoek aan de Hanzesteden Kampen, Zutphen, Deventer en Zwollen, ontdek de omgeving tijdens een heerlijke wandel- of fietstocht of ga een dagje uit. Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Giga Konijnenhol liggen in de nabije omgeving.