Overnachten in een bosrijke omgeving

Nabij Almelo en Enschede vind je Vakantiepark Buitengoed het Lageveld. De vakantiehuizen op het park zijn van hoge kwaliteit, veel accommodaties beschikken daarnaast over een sauna, whirlpool of jacuzzi. Helemaal tot rust en genieten van je vakantie gaat hier zeker lukken.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor Buitengoed het Lageveld?

Buitengoed het Lageveld is een ruim opgezet park met veel groen. Dit vakantiepark in Nederland is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. In de vakantieperiodes zijn er dan ook verschillende activiteiten voor kinderen op het park. Alle accommodaties beschikken over een ruime tuin waar kinderen zich kunnen vermaken of waar de hond lekker rond kan rennen. Huisdieren zijn in een groot aantal van de vakantiehuizen welkom. Tevens ligt het vakantiepark dichtbij het sfeervolle dorpscentrum en naast een recreatieplas. De ideale vakantiebestemming voor een heerlijke vakantie in Nederland.

Buitengoed Het Lageveld ingang

 

De vakantiehuizen

Alle accomodaties op Buitengoed het Lageveld beschikken over een ruime en veelal omheinde tuin. Hierdoor kun je heerlijk relaxen in je tuin en genieten van privacy. De vakantiehuizen zijn zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en zijn allen ingericht naar smaak van de huiseigenaar. Geen vakantiehuis is hetzelfde. Veel woningen beschikken over een sauna, jacuzzi of whirlpool. Daarnaast zijn in een aantal woningen huisdieren toegestaan.

vakantiehuis op Buitengoed het Lageveldvakantiehuis op Buitengoed het Lageveld

 

De omgeving

Het vakantiepark ligt in de plaats Hoge Hexel. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Voor gezinnen met kinderen zijn er ook veel leuke uitjes in de omgeving, zoals Avonturenpark Hellendoorn, Ponypark Slagharen en Dierenpark Emmen.