Overnachten in de natuur

Geniet van een welverdiende vakantie midden in de natuur op Bospark de Heivlinder. Met de Veluwe om de hoek en fijn ingerichte vakantiehuizen gaat dat genieten zeker lukken.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor Bospark de Heivlinder?

Dit vakantiepark in Nederland ligt midden in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het Bospark is vernoemd naar de heivlinder, die in deze regio veel voorkomt. Bij de inrichting van het park is veel aandacht besteed aan het behoud van het natuurlijke karakter. Je vindt dan ook veel bomen en struiken op het park. Naast het vakantiepark vind je de Ermelose heide en de Speulder- en Spielderbossen. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor prachtige wandel- en fietstochten.

Bospark de Heivlinder

 

De vakantiehuizen

De vakantiewoningen op Bospark de Heivlinder bieden plaats voor 4 tot 6 personen en zijn stijlvol ingericht. Ze beschikken over een eigen tuin en zijn zorgvuldig ingericht. Geniet samen van een ontspannen vakantie in een fijn vakantiehuis midden in de Veluwe.

vakantiehuis op Bospark de Heivlinder

 

De omgeving

In de omgeving van dit vakantiepark is veel te beleven. Zo kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen op de Veluwe. Ook biedt de omgeving veel sportmogelijkheden, waaronder watersport, golf en paardrijden. Daarnaast vind je ook een aantal leuke uitstapjes in de buurt, zoals Dolfinarium, Walibi en Paleis ’t Loo. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie!

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )