Overnachten aan het water

Midden in de natuur en op loopafstand van Giethoorn vind je vakantiepark Bodelaeke. Liefhebbers van natuur, hengelsport en watersport kunnen hun hart ophalen in een van de vakantiehuizen aan het water. 
 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom verblijven op waterresort Bodelaeke?

Boek je een verblijf op vakantiepark Bodelaeke, dan ga je genieten nabij het natuurgebied de Weerribben. In de directe omgeving vind je weinig industrie, waardoor de lucht- en waterkwaliteit op en rond het park erg goed is. Dit vakantiepark in Nederland is rustig en ruim opgezet, je hebt dus rond het vakantiehuis alle ruimte om lekker buiten te genieten. Daarnaast vind je op het park een restaurant met terras en is er voor kinderen een speelstrand met piratenschip. 

Vakantiehuizen op vakantiepark Bodelaeke


De vakantiewoningen

De huizen op vakantiepark Bodelaeke zijn ruim en smaakvol ingericht. Ze bieden plaats voor 4 tot 8 personen en in veel van deze huizen is de hond ook welkom. In de accommodaties vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie, van complete keuken tot vloerverwarming. Vanaf het ruime buitenterras kijk je uit op het water en geniet je ’s avonds van een prachtige zonsondergang. 

Interieur vakantiehuis op vakantiepark Bodelaeke

Naast een heerlijk terras vind je bij de vakantiehuizen op waterresort Bodelaeke ook een eigen aanlegsteiger. Het is toegestaan om, tegen een kleine vergoeding, vanaf deze aanlegsteiger te vissen. Ook kan er in het water gezwommen worden. De aanlegsteigers beschikken dan ook over een trapje waarmee je gemakkelijk het water in en uit kunt. 

Aanlegsteiger met trap bij vakantiehuis op vakantiepark Bodelaeke

 

De omgeving

Tijdens je verblijf op waterresort Bodelaeke maak je natuurlijk een uitstapje naar het naastgelegen Gierhoorn. De omgeving verkennen doe je met je eigen boot of een van de sloepen die je op het park kunt huren. Ook activiteiten als zeilen, vissen, zwemmen, wandelen en fietsen kun je uitvoeren in de mooie natuur die je naast de deur van het park vindt. 

Boot op het water bij vakantiepark Bodelaeke


 

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )