Een unieke vakantie aan de Dümmer See

In Noordwest-Duitsland vind je het gloednieuwe vakantiepark Marissa, een heerlijke vakantiebestemming voor ieder seizoen. Geniet aan de Dümmer See van een vakantie in Scandinavische stijl.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor vakantiepark Marissa?

Vakantiepark Marissa is een uniek vakantiepark in Duitsland op zo’n 1,5 uur rijden vanaf de grens. Het vakantiepark biedt rust, ruimte en vooral luxe. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en ook op het park vind je alles wat je nodig hebt, van restaurants tot sportcentra. Alle accommodaties hebben een sfeervolle Scandinavische inrichting, waardoor je je gelijk thuis voelt in je vakantieverblijf. Het park bevindt zich direct aan de Dümmer see, waar je overdag kunt ontspannen aan het strand en ’s avonds kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Dat klinkt heerlijk, toch? 

Vakantiehuis op vakantiepark Marissa

 

De accommodaties

Op vakantiepark Marissa vind je verschillende typen vakantiehuizen en appartementen. Voor ieder gezelschap is er een passende accommodatie, allen ingericht met voornamelijk designmeubilair van het merk HAY. Ontdek het Scandinavische gevoel van Hygge in deze fijn ingerichte accommodaties. 

Woonkamer vakantiehuis vakantiepark MarissaTerras bij vakantiehuis vakantiepark Marissa


Type vakantiehuizen

De huizen op vakantiepark Marissa zijn er in verschillende maten. Zo is er voor ieder gezelschap een ideaal huis te vinden. Alle vakantiehuizen zijn voorzien van vloerverwarming, een sauna en een ligbad. Alle type L huizen beschikken daarnaast over een klein binnenzwembad. 

 • Type S: ongeveer 90 m² woonoppervlak, 4 (+ 2) personen
 • Type M: ongeveer 106 m² woonoppervlak, 6 (+ 2) personen
 • Type L: ongeveer 198 m² woonoppervlak, 10 personen
 • Type strandhuis: ongeveer 39 m² woonoppervlak, 2 (+ 2) personen
Interieur vakantiehuis vakantiepark Marissa


Type appartementen

Ook de appartementen op vakantiepark Marissa zijn er in verschillende maten. Hierdoor zijn deze accommodaties zowel voor koppels als families erg geschikt. 

 • Appartement type S: 28 m² woonoppervlak, 1 kamer, 2 personen
 • Appartement type M: 38 m² woonoppervlak, 2 kamers, 2 (+ 2) personen
 • Appartement type M +: 43 m² woonoppervlak, 2 ½ kamers, 4 personen
 • Appartement type L: 70 m² woonoppervlak, 3 kamers, 4 (+ 2) personen
Appartementen vakantiepark Marissa


Type penthouses

Wil je echt een luxe genieten op vakantiepark Marissa, dan kun je verblijven in een van de penthouses. Deze zijn extra ruim en bieden plaats voor 4 of 6 personen. 

 • Penthouse Comfort: ongeveer 80 m² woonoppervlak, 3 kamers, 4 personen 
 • Penthouse Deluxe: ongeveer 107 m² woonoppervlak, 4 kamers, 6 personen
Keuken penthouse vakantiepark Marissa


Faciliteiten op vakantiepark Marissa

Recreatie is erg belangrijk op vakantiepark Marissa. Daarom zijn alle vakantiehuizen fijn ingericht en voorzien van een sauna en vloerverwarming. Ook wordt er hard gewerkt aan het realiseren van diverse faciliteiten op het park. Voor het einde van 2021 zullen alle faciliteiten geopend zijn en kan er worden genoten in het wellness- en spa-centrum, in de diverse cafés en restaurants en van diverse watersportmogelijkheden. De volgende faciliteiten worden gerealiseerd op vakantiepark Marissa:

 • Een breed zandstrand aan de Dümmer See
 • Een strandclub voor heerlijke drankjes in de zomer
 • Een grote sauna
 • Een mooie strandpromenade om te fietsen en wandelen 
 • Een surfschool met talloze watersporten
De plaza van vakantiepark Marissa


Ontwikkelingen op vakantiepark Marissa

Er wordt tot in 2021 hard gewerkt om het vakantiepark om te toveren tot een echt vakantieresort. Het park zal uitgroeien tot een waar paradijs. Denk aan een groot wellness-centre, sportcentra en een nog groter aanbod aan vakantiehuizen. 
 

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen