Vakantiepark in België

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Veelzijdig België

In België hebben wij voor jou een selectie van zeer verschillende parken. Zo zijn er vrijstaande vakantiehuizen temidden van bos, aaneengeschakelde vakantiewoningen naast een meer, en zelfs appartementen aan een golfbaan te huren.

 

Voor de sporter

Ontdek de omliggende natuur te voet of met de fiets, vanuit je vakantiehuis op een van onze vakantiehuisparken. Vaak heeft een park meer te bieden dan alleen de huizen, zo is er een tennisbaan in het park Jardins du Golf met de naastgelegen 18- en 9-holes golfbanen.

 

Gastronomisch genieten in België

De vakantieparken zijn op zichzelf een oase van rust in een toch al mooi natuurgebied. Naast de vele mogelijkheden om uzelf te vermaken beschikken ze ook vaak ook over een eigen restaurant. Aan te raden is het om de omliggende dorpen met een bezoekje te vereren en in een van de restaurants zelf te ervaren dat ze weten wat lekker eten en drinken is.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen