Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantieparken in België

Begin je ontdekkingsreis vanuit een van onze vakantieparken in België. Natuur en ontspanning staan centraal tijdens je vakantie in een vakantiehuis.


Vakantieparken in Nederland

Nederland heeft mooie vakantieparken voor het hele gezin. Ieder park heeft iets anders, bijzonders, te bieden. De afgelopen jaren is het aanbod sterk gegroeid, waardoor je geniet van een ruime keuze aan vakantieparken in Nederland.

 

Vakantieparken in Duitsland

NOVASOL vakantieparken bieden je vrijheid en afwisseling voor het optimaal genieten van uw vakantie. Of je nu houdt van cultuur, natuur, of heerlijk eten, je vakantiehuis is de ideale basis voor iedere vakantie! Onze vele vakantieparken in Duitsland bevinden zich in de mooiste natuurgebieden.

 

Vakantieparken in Frankrijk

De NOVASOL vakantieparken in Frankrijk liggen verspreid over heel het vakantieland. Je vindt onze vakantieparken in Frankrijk aan de kust, het binnenland en in de bergen van de Franse Alpen. Geniet van comfort en luxe in mooie en verzorgde bungalows voor een onbezorgde vakantie met het hele gezin.

 

Vakantieparken in Oostenrijk

Onze vakantieparken in Oostenrijk bieden plezier en vertier voor de hele familie, zowel in het zomer- als in het winterseizoen. De meeste chalets of bungalows op onze vakantieparken zijn te vinden in het berggebied van de Oostenrijkse Alpen, dichtbij fijne skipistes en mooie wandelroutes.

 

Vakantieparken in Tsjechië

In Tsjechië geniet je van rust en ontspanning in de natuur. Onze vakantieparken in Tsjechië zijn met name in de bossen te vinden, in de buurt van een prachtig meer. Zowel in de zomer, als in de winter, kun je hier genieten van een onbezorgde familievakantie.

 

| Beheerder
(Voor het eerst gepubliceerd: )