Een vakantiehuis met zwembad maakt je vakantie compleet!

Wanneer de zon schijnt is een rondje zwemmen en plezier maken in een eigen zwembad het leukste wat er is. Een vakantiehuis met een eigen zwembad in de tuin maakt je vakantie compleet. Een groot aantal van onze vakantiehuizen beschikken over een zwembad.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Jouw vakantiehuis met zwembad: privé of gemeenschappelijk

In Europa kunnen de temperaturen hoog oplopen, vooral in de zomer. Daarom kun je bij NOVASOL altijd wel een vakantiehuis vinden met een eigen zwembad. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis in Denemarken met zwembad, een vakantiehuis in Duitsland met zwembad of zelfs een vakantiehuis in Nederland met zwembad? 

Kies een vakantiehuis direct aan het strand met een prachtig uitzicht op zee, of juist in het binnenland, ver weg van de drukte in toeristische bestemmingen. Met een eigen zwembad bij het vakantiehuis wordt ook voor je kinderen een droom werkelijkheid. Ze kunnen zich vermaken in het zwembad, terwijl je op het terras een oogje in het zeil kunt houden en van de zon geniet. Uiteraard bieden wij ook veel appartementen met een gemeenschappelijk zwembad, waar alle aanwezige gasten gebruik van kunnen maken.

Zonnende vrouw aan vakantiehuis met zwembad

 

Voordelen van een vakantiehuis met zwembad

  • Je kunt het zwembad op ieder moment gebruiken, bijvoorbeeld voor het ontbijt of na het diner!
  • Een zwembad bij het vakantiehuis biedt uitkomst, wanneer de afstand tot het strand groot is.
  • Niemand anders kan gebruik van het zwembad maken, dus je kunt gegarandeerd aan het zwembad liggen.

 

Populaire zonbestemmingen

Vooral in warmere vakantiebestemmingen is het fijn om na dat dagje uit of rondje door de stad terug te keren naar je vakantiehuis. Hoe lekker is het om na een drukke dag een plons te nemen in een verfrissende zwembad? 

  1. Kroatië
  2. Italië
  3. Frankrijk
  4. Spanje
  5. Griekenland