Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Alle hens aan dek! Vakantie op het water doorbrengen is mooi en zorgt voor een heel bijzondere ervaring. Probeer het ook eens, huur uw eigen drijvende huis in Duitsland, Nederland of Frankrijk!

Vanuit uw drijvende huis van NOVASOL springt u na het ontbijt direct in het water. Of u nu met uw drijvende vakantieaccommodatie permanent aangemeerd blijft aan de oever of tochtjes over het water maakt, u bent hier kapitein op „eigen“ schip. Bij NOVASOL vinden vrijetijdskapiteinen drijvende huizen in Nederland, Frankrijk en Duitsland – van luxueuze watervilla’s tot kleine motorjachten - het zal u aan niets ontbreken tijdens deze dobberende vakantie.

 

Een onvergetelijke ervaring!

Vakantie op het water is altijd al een droom voor miljoenen mensen geweest. In een mooi vakantiehuis op het water wonen, genieten van de ongerepte natuur en daarbij toch alle comfort binnen handbereik hebben. Af en toe vanuit het terras een duik nemen in het water en daarna op het dek van de zon genieten. Dat is nu mogelijk met de drijvende huizen van NOVASOL, waar u zonder vaarbewijs mee kunt varen!

Met een drijvend huis heeft u zowel binnen als buiten veel ruimte en kunt u de vakantiedagen naar eigen wens indelen. Wilt u in een restaurant dineren, vaart u gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde haven. Ook inkopen doen en mooie bezienswaardigheden bezoeken is met een drijvend huis eenvoudig. Wij raden u aan om uw fietsen mee te nemen of deze ter plaatse te huren. Op deze manier kunt u uw vaarroute combineren met mooie fietstochten. Wanneer u op een meer wilt ankeren, kunt u met een kleine boot naar de oever varen.

Ontdek een volledig nieuwe manier van leven. Geniet van de rust terwijl uw drijvend huis zich een weg baant op het water. In de kleine keuken kunt u onderweg een maaltijd bereiden, terwijl uw kinderen in de woonruimte genieten van het uitzicht. Alle drijvende huizen zijn voorzien van een TV en DVD-speler. Bereikt u een plaats waar het u goed bevalt, maak dan een tussenstop en geniet van de volledige vrijheid. Voor vissers zijn onze drijvende huizen een klein paradijs. Ter plaatse regelt u alleen nog een visvergunning. Op deze manier heeft u nog veel meer plezier van een drijvend huis!

Zoek vakantiehuis

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen