Op vakantie met hond

Neem je graag je huisdier mee op vakantie, zoals je hond of je kat? Je trouwe viervoeter hoeft niet thuis te blijven! Ontdek de mooiste bestemmingen voor een vakantie met de hond. Daarbij hoort natuurlijk een huisdiervriendelijk vakantiehuis, waar je hond zonder extra kosten van harte welkom is. Ga op vakantie met de hond en heb de tijd van je leven!

Vakantie met hond: de hele familie compleet

Op vakantie gaan is altijd leuk, maar het is echt helemaal compleet als je huisdier ook mee kan. Je hond of kat zijn een belangrijk lid van de familie, toch? Het is echter soms moeilijk om een geschikt vakantiehuis te vinden waar iedereen blij mee is. Het is soms ook moeilijk om een ​​plek te vinden waar je hond ook mag komen.Wij hebben diverse huisdiervriendelijk vakantiehuizen waar jouw hond zich helemaal thuis zal voelen. Hij kan dan ook genieten van die welverdiende hondenvakantie, net als jij. Niet alleen wij gaan graag op vakantie, zelfs je hond vindt het leuk om soms weg te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Tijdens een vakantie met een hond kun je samen nieuwe gebieden ontdekken. Geniet van lange wandelingen, aangename speelmomenten, ontspannende uren in de schaduw of uitrusten op het strand. 

Vakantie met hond vakantiehuis

Faciliteiten bij je vakantiehuis 

Je huisdier mag kosteloos mee op vakantie en behoort gewoon tot het reisgezelschap: in België, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen en Zweden mag je zelfs 2 huisdieren kosteloos meenemen! Indien je viervoeter temperamentvol is, maak je dan geen zorgen om de buren. De huizen  aangeduid met het groene hondensymbool, die met een plus-teken zijn bijzonder huisdiervriendelijk. Kijk voor de actuele faciliteiten per vakantiehuis altijd in de huisbeschrijving.

  1. Het perceel heeft minstens 500 m² oppervlakt - beste vor vakantie met hond.
  2. Het vakantiehuis heeft een aangelegde tuin.
  3. In het vakantiehuis bevindt zich lokale informatie en regels voor huisdierbezitters.
  4. In het vakantiehuis vind je ook een telefoonnummer en adres van de dichtstbijzijnde dierenarts.
  5. Vakantiehuis met omheinde tuin.
| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen