Druk op om de kaart te activeren

Bent u op zoek naar zon, zee en strand? Dan bent u bij NOVASOL Vakantiehuizen aan het juiste vakantieadres. In onze vakantiebestemmingen in Europa bieden wij ook diverse vakantiehuizen aan die op loopafstand of direct aan de zee of aan de kust gelegen zijn. Vanuit uw NOVASOL vakantiehuis aan de kust kunt u overdag heerlijk zwemmen in de zee en bruin worden onder der stralende zon, terwijl u 's avonds de mooiste strandwandelingen kunt maken of heerlijk kunt gaan dineren bij een nabij gelegen strandtent in de buurt. Zo kunt u optimaal genieten van een welverdiende en ontspannen strandvakantie.

vakantiehuizen aan de kust

U kunt onze vakantiehuizen aan de kust ook herkennen aan dit symbool.

Dit symbool geeft aan dat het strand is hemelsbreed niet meer dan 3km van het vakantieverblijf is verwijderd. Zo kunt u dus vanuit uw vakantiehuis of appartement gemakkelijk naar het strand om daar te genieten van de zon, een briesje en de zee. In de meeste landen worden hiermee zandstranden bedoeld. Echter in Kroatië kunnen het zowel zand- als kiezelstranden zijn.

 

Populaire bestemmingen:

1. Vakantiehuis aan zee in Frankrijk

2. Vakantiehuis aan zee in Portugal

3. Vakantiehuis aan zee in Spanje

4. Vakantiehuis aan zee in Griekenland

5. Vakantiehuis aan zee in Kroatië

Ook in de rest van Europa kunt u natuurlijk genieten van de mooiste stranden. Daarom hebben wij in alle bestemmingen wel vakantiehuizen die dichtbij of aan de kust gelegen zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakantiehuis aan zee in Italië, een vakantiehuis aan zee op Cyprus of zelfs een vakantiehuis aan zee in Nederland? Bekijk nu snel het complete aanbod vakantiehuizen aan de kust.