Bent u op zoek naar zon, zee en strand? Dan bent u bij NOVASOL Vakantiehuizen aan het juiste vakantieadres. In onze vakantiebestemmingen in Europa bieden wij ook diverse vakantiehuizen aan die op loopafstand of direct aan de zee of aan de kust gelegen zijn. Vanuit uw NOVASOL vakantiehuis aan de kust kunt u overdag heerlijk zwemmen in de zee en bruin worden onder der stralende zon, terwijl u 's avonds de mooiste strandwandelingen kunt maken of heerlijk kunt gaan dineren bij een nabij gelegen strandtent in de buurt. Zo kunt u optimaal genieten van een welverdiende en ontspannen strandvakantie.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Jouw strandvakantie

Het strand bij de vakantiehuizen is hemelsbreednietmeerdan 3 km van het vakantieverblijf is verwijderd. Zo kunt u dusvanuituwvakantiehuis of appartementgemakkelijknaarhet strand omdaar te genieten van de zon, eenbriesje en de zee. In de meestelandenwordenhiermeezandstrandenbedoeld. Echter in Kroatiëkunnen het zowelzand- als kiezelstrandenzijn.

In heel Europa kun je natuurlijk genieten van de mooiste stranden. Daarom hebben wij in alle bestemmingen wel vakantiehuizen die dichtbij of aan de kust gelegen zijn. 

 

Populaire bestemmingen voor een vakantie aan de kust

  1. Frankrijk
  2. Portugal
  3. Spanje
  4. Griekenland
  5. Kroatië
| Beheerder
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen