Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

De vraag naar grote, goed uitgeruste vakantieverblijven is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Niet alleen voor een vakantie met de familie, maar ook steeds meer voor allerlei feestelijke gelegenheden.

Kastelen in heel Europa

Dankzij de drukte van tegenwoordig is er een duidelijke trend waarneembaar waarin mensen zich terugtrekken om waardevolle tijd door te brengen met hun familie en vrienden. Veel NOVASOL huizen spelen in op deze ontwikkeling en kunnen voldoen aan de wensen van de gasten. Er is een ruim aanbod aan vakantieverblijven, zoals villa´s, herenhuizen en kastelen in heel Europa. Die bieden niet alleen plaats aan veel personen, maar maken het ook mogelijk te genieten van de bijzondere sfeer. Daarnaast zijn de locaties geschikt voor tal van feestelijke gelegenheden.

De voordelen van een NOVASOL groepsaccommodatie

  • Privé-sfeer – Een ongedwongen samenzijn is hier mogelijk, waarbij er naast de gezamenlijke ruimtes altijd voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om u even terug te trekken.
  • Vrijheid – U heeft geen verplichtingen en u kunt zelf alles bepalen.
  • Individualiteit – U kunt uw evenement op maat regelen en precies zo organiseren als u dat wilt.
  • Gemeenschappelijk – Van begin af aan kunnen familie en vrienden bij de planning worden betrokken.
  • Vakantiemogelijkheden – In aansluiting op de feestelijke gelegenheid kunt u nog heerlijk genieten van een paar ontspannen vakantiedagen.