Kindvriendelijke gezinsvakantie

Vakantie in een vakantiehuis, een bijzondere tijd waarbij u alles even kunt vergeten en in een vernieuwende omgeving aandacht aan uw familie, vrienden en kinderen kunt besteden. Niet alleen in deze vakantiebestemmingen, maar ook in alle andere landen van Europa vindt u diverse vakantiehuizen leuk voor de hele familie. Wat denkt u bijvoorbeeld van een vakantiehuis in Duitsland, vakantiehuis in Oostenrijk of vakantiehuis in Italië?

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

De kindvriendelijke vakantiehuizen

Als je met kinderen op vakantie gaat is een vakantiehuis de ideale accommodatie. Wanneer het vakantiehuis dan ook nog eens extra kindvriendelijk is, kunt u er met een gerust hart op uit trekken. Een speciale kinderkamer, een ruime slaapkamer voor uzelf en een grote woonkamer waarin tegelijkertijd gegeten, gerust en gespeeld kan worden.

Een kindvriendelijk vakantiehuis is uitgerust met:

  • Schommel of wip
  • Zandbak
  • Kinderstoel
  • Kinderbed
  • Meer dan 3 aantrekkelijke extra's voor kinderen (bijv. play-station, bolderkar etc.)

 

Jouw gezinsvakantie in een vakantiehuis

NOVASOL vakantiewereld vindt u rust. Geen massatoerisme, geen plaatsen waar zeer veel mensen tegelijk verblijven. In de NOVASOL vakantiehuizen heeft u alle ruimte om enkel de aandacht aan uw familie en vrienden te besteden. Hier ontdekt u hoe leuk het is om samen te koken en te eten, om samen leuke dingen te ondernemen in een vernieuwend vakantieland en om samen nieuwe mensen en culturen te leren kennen. In onze vakantiehuizen bent u ver weg van huis, maar waant u zich toch in een vertrouwde, huiselijke omgeving. En dat met de meest dierbare personen in uw leven!

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )