Speciale aanbiedingen in Denemarken

Kortingen in Denemarken

Geniet van een geweldige vakantie in Denemarken met deze kortingen voor LEGOLAND® of Djurs Sommerland.

Vergeet je huurcontract niet

Deze aanbiedingen kunnen niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen. Deze kunnen niet ingewisseld worden voor contanten. Ze zijn ook alleen geldig als je ter plekke je NOVASOL huurcontract kunt laten zien.

 

 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

LEGOLAND® Billund – Verzeker je van een gratis ticket*!

Een bezoek aan LEGOLAND® Billund staat garant voor een heleboel indrukwekkende avonturen. Verheug je op tal van spannende attracties en een kleurrijk evenementenprogramma met steeds nieuwe hoogtepunten! Via onze klantenvoordelen in Denemarken ontvang je bij aankoop van een actieticket 1 gratis ticket, dat zowel voor volwassenen als kinderen geldig is.

*Geldig voor NOVASOL klanten met geldige huurpapieren. Tickets zijn geldig voor één bezoek voor maximaal twee personen in de periode 2 april - 30 oktober 2022. Aanbieding niet bruikbaar met andere tickets/kortingen of seizoenskaarten. Kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of worden geruild voor andere soorten tickets. Tickets mogen niet worden doorverkocht. Tickets zijn alleen geldig op de geselecteerde dag van het bezoek. Bekijk de openingstijden op LEGOLAND.dk

 

Djurs Sommerland

Bespaar 20% op een dagkaart, of bespaar 15% op tweedaagse tickets en bezoek het park 2 keer binnen een week.

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )