NOVASOL klantvoordelen

Wist je dat je nog meer vakantie voor je geld krijgt als je het uitgeeft bij NOVASOL? Ontdek ons uitgebreide aanbod van klantvoordelen en kortingsregelingen voor populaire attracties, bezienswaardigheden en diensten, en nog veel meer. Lees hieronder meer over de klantvoordelen en kortingsregelingen en laat je inspireren voor je volgende vakantie.

NOVASOL klantvoordelen: hoe het werkt

Ongeveer 24 uur nadat je je vakantiehuis hebt geboekt (bijv. 'vakantiehuis Frankrijk', vind je actuele klantvoordelen en kortingen op je persoonlijke MyBooking-pagina. Hier kun je ook zien welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw individuele voordelen, en hoe je kortingen kunt krijgen.

Het is belangrijk dat je van tevoren de toepasselijke voorwaarden checkt, omdat er verschillen kunnen zijn in hoe (en wanneer) je je voordelen activeert. Via onderstaande links kun je meer lezen over de individuele klantvoordelen.

Tussen haakjes

Weet je niet zeker welke klantvoordelen van toepassing zijn op je boeking? Zodra je je vakantie hebt geboekt, herinneren wij je op je persoonlijke MyBooking-pagina aan de relevante kortingen en mooie aanbiedingen in de buurt. Heb je nog niet geboekt? Dan kun je hier alle inspiratie opdoen voor je volgende vakantie.

Avis Korting op huurauto's in heel Europa

Als NOVASOL-gast krijg je in heel Europa 15% korting op huurauto's bij Avis. Gebruik de link en de kortingscode op je persoonlijke MyBooking-pagina om de korting te activeren.

| Beheerder
(Voor het eerst gepubliceerd: )