Korting op leuke uitstapjes!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Hier vind je een overzicht van speciale aanbiedingen die door NOVASOL of door één van onze partners aan je wordt geboden. Op deze manier streven wij er met zijn allen naar om je vakantie zo zorgeloos en perfect te laten verlopen. Profiteer mee en lees snel wat wij in samenwerking met onze partners je te bieden heeft.

 

Jubileumkorting

Profiteer van onze jubileumkortingen die we weggeven omdat NOVASOL 50 jaar bestaat!

 

Uitstapjes in Denemarken

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes in Denemarken. Tijdens je vakantie in Denemarken kun je namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld attractiepark Legoland, Djurs Sommerland of Bon Bon land.

 

 

Uitstapjes in Duitsland

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes in Duitsland. Tijdens uw vakantie in Duitsland kun je namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld Black Mountains Wildlife Park, Madame Tussauds, Berlin Dungeon of LEGOLAND®.

 

 

Uitstapjes in Zweden

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes in Zweden. Tijdens uw vakantie in Zweden kun je namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld Elandsafari in Markaryd, Nils Holgerssons Wereld of Glasrijk.

 

 

Uitstapjes in Noorwegen

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes in Noorwegen. Tijdens uw vakantie in Noorwegen kun je namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld Bryggens museum, Ålesund Atlantic Park, Geilolia Sommerpark, het Munch Museum.

 

 

Uitstapjes in de Benelux

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes in de Benelux. Tijdens uw vakantie in de Benelux kun je namelijk gebruik maken van het Benelux-Plus aanbod met diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld Outdoor Centre in de Ardennen, varen in Friesland met Waterrijck Marswâl, wadlopen op Wieringen of duiken in Grevelingen.

 

 

Uitstapjes in Oostenrijk

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes in Oostenrijk. Tijdens uw vakantie in Oostenrijk kun je namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen met bijvoorbeeld de Regionale kortingskaart, Alpbachtal Seenland, Dachtstein Sommerland of Sommerkarte Zell am See.

 

Uitstapjes in Kroatië

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes in Kroatië. Tijdens uw vakantie in Kroatië kun je namelijk met het Kroatië Plus aanbod gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld duiken in Medulin, paardrijden in Vodnjan of wijnkelder bezoek in Barban.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )