Korting op leuke uitstapjes!

Druk op om de kaart te activeren

Hier vindt u een overzicht van speciale aanbiedingen die door NOVASOL of door één van onze partners aan u wordt geboden. Op deze manier streven wij er met zijn allen naar om uw vakantie zo zorgeloos en perfect te laten verlopen. Profiteer mee en lees snel wat wij in samenwerking met onze partners u te bieden hebben.

 

Uitstapjes in Denemarken

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes wanneer u een NOVASOL vakantiehuis in Denemarken huurt. Tijdens uw vakantie in Denemarken kunt u namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld attractiepark Legoland, Djurs Sommerland, Bon Bon land of gratis toegang tot een waterpark in de buurt van uw vakantiehuis.

Uitstapjes in Duitsland

Uitstapjes in Duitsland

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes wanneer u een NOVASOL vakantiehuis in Duitsland huurt. Tijdens uw vakantie in Duitsland kunt u namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld Black Mountains Wildlife Park, Madame Tussauds, Berlin Dungeon, LEGOLAND® Discovery Centre Berlin en nog veel meer leuke uitstapjes in de buurt van uw vakantiehuis.

Uitstapjes in Zweden

Uitstapjes in Zweden

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes wanneer u een NOVASOL vakantiehuis in Zweden huurt. Tijdens uw vakantie in Zweden kunt u namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld Elandsafari in Markaryd, Nils Holgerssons Wereld, Glasrijk en nog veel meer leuke uitstapjes in de buurt van uw vakantiehuis.

Uitstapjes in Noorwegen

Uitstapjes in Noorwegen

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes wanneer u een NOVASOL vakantiehuis in Noorwegen huurt. Tijdens uw vakantie in Noorwegen kunt u namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld Bryggens museum, Ålesund Atlantic Park, Geilolia Sommerpark, het Munch Museum en nog veel meer leuke uitstapjes in de buurt van uw vakantiehuis.

Uitstapjes in de Benelux

Uitstapjes in de Benelux

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes wanneer u een NOVASOL vakantiehuis in de Benelux huurt. Tijdens uw vakantie in de Benelux kunt u namelijk gebruik maken van het Benelux-Plus aanbod met diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld Outdoor Centre in de Ardennen, varen in Friesland met Waterrijck Marswâl, wadlopen op Wieringen, duiken in Grevelingen en nog veel meer leuke uitstapjes in de buurt van uw vakantiehuis.

Uitstapjes in Oostenrijk

Uitstapjes in Oostenrijk

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes wanneer u een NOVASOL vakantiehuis in Oostenrijk huurt. Tijdens uw vakantie in Oostenrijk kunt u namelijk gebruik maken van diverse aanbiedingen met bijvoorbeeld de Regionale kortingskaart, Alpbachtal Seenland, Dachtstein Sommerland, Sommerkarte Zell am See en nog veel meer kortingskaarten waarmee u leuke uitstapjes in de buurt van uw vakantiehuis kunt maken.

Uitstapjes in Kroatië

Uitstapjes in Kroatië

Profiteer van voordelige kortingen op leuke uitstapjes wanneer u een NOVASOL vakantiehuis in Kroatië huurt. Tijdens uw vakantie in Kroatië kunt u namelijk met het Kroatië Plus aanbod gebruik maken van diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld duiken in Medulin, paardrijden in Vodnjan, wijnkelder bezoek in Barban en nog veel meer leuke uitstapjes in de buurt van uw vakantiehuis.