Win een fotocollage met jouw leukste vakantiefoto!

Zomer, betekent vakantietijd! Het ideale moment om de fotocamera erbij te pakken en leuke foto's te schieten van jouw vrienden/familie, het vakantiehuis en de omgeving. Vakantieherinneringen moet je namelijk koesteren. Daarom geeft NOVASOL iedere zomermaand een giftcard t.w.v. €50,- van IXXI weg. Hiermee kun je de mooiste vakantiefoto's ophangen in jouw huis. Dit maakt de vakantie pas echt onvergetelijk! Vergeet dus niet bij terugkomst om een leuke vakantiefoto openbaar op Facebook of Instagram te plaatsen met de hashtag #thisisnovasol om kans te maken. 

vakantiefotos-gasten-novasol

 

Prijs

Iedere zomermaand geeft NOVASOL twee IXXI giftcards t.w.v. €50,- weg. Hiermee kun je een eigen fotocollage maken met de mooiste vakantiefoto's. Zie onderstaande voorbeelden ter inspiratie.

win-ixxi-giftcard
Bron: IXXI ©

 

Zo doe je mee:

1. Pak je camera of gsm erbij en maak een vakantiefoto in of rondom het NOVASOL vakantiehuis.

2. Plaats jouw leukste vakantiefoto('s) openbaar op Instagram of Facebook en gebruik de hashtag #thisisnovasol. Zo kunnen wij jouw vakantiefoto ook terugvinden.

3. Wachten op de uitslag! NOVASOL plaatst iedere zomermaand (juli, augustus en september) een reactie onder de twee winnende foto’s en neemt persoonlijk contact op over het verzilveren van de prijs.

 

Informatie en voorwaarden ▼

1. De vakantiefoto dient in of rondom het vakantiehuis zijn gemaakt.
2. Deelname aan deze actie is gratis.
3. Er kan eenmalig deelgenomen worden aan deze actie.
4. Deze actie is uitsluitend bedoeld voor gasten die bij NOVASOL Benelux of Duitsland een vakantiehuis hebben geboekt in 2019. 
5. Medewerkers van NOVASOL zijn uitgesloten van deelname.
6. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.
7. Je geeft bij het gebruiken van #thisisnovasol toestemming om de geplaatste foto(s) in te zetten ter ondersteuning van marketing- en communicatie uitingen van NOVASOL A/S. Bijvoorbeeld voor een repost of voor onze social media campagnes. 
8. Aangeleverde foto’s worden niet overgedragen aan een derde partij.