Vakantiehuizen op Tenerife

Wil je graag naar Spanje, maar weet je niet zo goed naar welk gebied? Wellicht is het eiland Tenerife dan wat voor jou! Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en al jaren een erg toeristische bestemming. Je vindt hier prachtige stranden, vulkaan Pico del Teide en een groot aanbod aan restaurantjes en cafés. Wanneer je een vakantiehuis op Tenerife boekt is een geslaagde zon, zee en strand vakantie dan ook gegarandeerd! Kom van alles te weten over dit veelzijdige eiland en vind je favoriete vakantiehuis op Tenerife.

Ferien auf den Kanaren

Populaire vakantiehuizen - Tenerife

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Tenerife

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Tenerife

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tenerife

Loading...

Een eiland met een prachtig landschap

Tenerife is een charmant eiland met flair. Door het afwisselende klimaat heeft zich een prachtig landschap ontwikkeld. Dichtbeboste dalen en hellingen worden afgewisseld met woestijnachtige gebieden die getuigen van vulkaanactiviteit in het verleden zijn. Zee, zon en strand zijn op het eiland vanzelfsprekend volop aanwezig. In een vakantiehuis op Tenerife zul je dan ook een heerlijk ontspannen vakantie beleven.

Tenerife staat voor afwisseling. Het groene noorden biedt tal van mogelijkheden voor mooie excursies en heeft volop kleine zwarte baaien. Het zuiden is met zijn gelijkmatige klimaat en grote zandstranden een echte trekpleister voor toeristen. Op het hele eiland vindt je fantastische wandelmogelijkheden. Je vakantiehuis of appartement op Tenerife biedt hiervoor een perfect uitgangspunt. Denk bijvoorbeeld aan het Parc National met de Teide, de hoogste berg van Spanje. Het gebied laat zien dat het eiland van vulkanisch oorsprong is. Dit zie je ook terug in de vele steile kusten, het zwarte zand en het roodachtige gesteente.

Volop strandplezier in je vakantiehuis op Tenerife

De mooiste stranden liggen in het zuiden. Playa de las Américas en Los Christianos met zijn licht gekleurde zand zijn zeer in trek bij toeristen uit alle windstreken. Wie op zoek is naar een vakantiehuis op Tenerife, vindt in deze omgeving dan ook een groot aanbod. Langs de kust van Candelaria in het noordoosten tot Los Gigantes in het zuidwesten vindt je meerdere kleine zandstranden en baaien. Ook deze plek is ideaal voor een vakantiehuis op Tenerife. Voor surfers is El Médano een uitstekende bestemming.

Snuif cultuur in de steden van Tenerife

Wie houdt van winkelen, lekker eten en gezellige straatjes, kan terecht in de dorpjes en steden op het eiland. Tijdens je vakantie in een vakantiehuis op Tenerife ontdek je dat er volop te beleven valt. Het eiland kent een rijk uitgaansleven en culinair genieten staat er centraal. Verse vis, gevangen in de oceaan, speelt de hoofdrol. Maar je vindt er ook volop vlees, verse vruchten en andere lekkernijen.