Vakantiehuis in Murcia

Wil je het pure Spanje ontdekken, dan is een bezoek aan de provincie Murcia een echte aanrader. De kust, de steden en de gebergtes in deze regio wisten hun authentieke schoonheid door de eeuwen heen te behouden. Je kunt er als bezoeker niet alleen genieten van honderden kilometers ongerept strand en vele cultuurschatten, maar ook van de mooiste natuurparken en een fantastische onderwaterwereld. De mensen zijn er vriendelijk en laten bezoekers graag hun geweldige cultuur ontdekken. Niet voor niets is een vakantie in een vakantiehuis in Murcia altijd een prachtige belevenis.

Murcia is niet zo druk en toeristisch als vele andere gebieden. En dat terwijl je er echt alles vindt voor een heerlijke vakantie in Spanje. Denk bijvoorbeeld aan de Mar Menor, Europa’s grootste binnenzee met zijn vele eilandjes. Deze zee is slechts 7 meter diep en heeft daarom een heerlijke temperatuur. U kunt er urenlang zwemmen, snorkelen, duiken, surfen of zeilen. De stranden zijn breed en dankzij de vele tientallen kilometers kustlijn vind je altijd een rustig plekje in de buurt van je vakantiehuis in Murcia. Zelfs in het hoogseizoen. Overal langs de kust liggen vissersdorpjes, vaak gelegen in schilderachtige baaitjes.

Ferienhaus Ferien Murcia

Populaire vakantiehuizen - Murcia

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Murcia

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Murcia

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Murcia

Loading...

Volop cultuur ontdekken vanuit je vakantiehuis in Murcia

De stad Murcia wordt wel het Madrid van het zuiden genoemd. Je vindt er tal van historische gebouwen en vooral een authentieke Spaanse sfeer. Ook Cartagena is met zijn Amfitheater, stadsmuur en Kathedraal uit de Romeinse tijd een bezoek meer dan waard. Voor fijnproevers hebben de steden in de provincie een prachtig aanbod. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in de vele musea of op een van de festivals die in de buurt van je vakantiehuis in Murcia regelmatig georganiseerd worden.

Hoe verken ik de regio?

Vanuit je vakantiehuis of appartement in Murcia beleef je de regio optimaal. Of je nu aan zee, in het centrum van een dorp of stad of middenin de natuur verblijft, een vakantiehuis of appartement in Murcia biedt alle mogelijkheden om de omgeving te verkennen zoals je het wilt. Per fiets via de vele fietspaden, met de auto of te voet. De vakantiehuizen in Murcia en omgeving zijn uitstekend bereikbaar dankzij de goede infrastructuur met twee internationale luchthavens en het prima wegennet. Ook reizen per trein is uitstekend mogelijk.

Aangenaam klimaat

In je vakantiehuis in Murcia geniet je optimaal van alles wat de omgeving te bieden heeft. Hieronder valt ook het geweldige klimaat in zomer en winter. Dankzij het bergachtige achterland wordt het gebied beschut tegen de wind van de Meseta en dat betekent het hele jaar door aangename temperaturen. Daarbij schijnt de zon meer dan 300 dagen per jaar en is de luchtvochtigheid zeer laag. In je appartement of vakantiehuis in Murcia geniet je dan ook altijd van een perfecte combinatie van zee, subtropisch weer, veel licht en schone lucht.