Vakantiehuis Mallorca - voor geweldige vakanties

De dame van de Middellandse Zee, zo wordt Mallorca ook wel genoemd. Het elegante eiland heeft alles te bieden voor een heerlijke vakantie. Bezoekers uit alle windstreken komen er voor het zachte klimaat, het schitterende landschap, de sprookjesachtige stranden en de bijzondere internationale sfeer. Een vakantiehuis op Mallorca staat dan ook garant voor onbezorgd genieten.

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, die bij Spanje horen. Het heeft een rijke flora en fauna met een nationaal park en meerdere natuurreservaten. Vanuit je vakantiehuis op Mallorca kun je deze gebieden gemakkelijk bezoeken. Rijdend over het eiland zie je overal amandelbomen. Ook kun je tijdens je tochten en tijdens je verblijf in een vakantiehuis op Mallorca de mooiste vogels tegenkomen. De hoogste bergen op het eiland zijn de Puig Major (1.445 m.) en de Puig de Massanella (1.367 m.). Beide behoren tot de ongerepte Serra de Tramatuna bergketen.

Vakantiehuis Mallorca

Populaire vakantiehuizen - Mallorca

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Mallorca

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Mallorca

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Mallorca

Loading...

Groot cultureel aanbod

Hoofdstad Palma heeft een groot cultureel aanbod en is een bezoek meer dan waard. Je kunt vanuit je vakantiehuis op Mallorca een trip maken naar deze stad en struinen langs de vele cafés en winkeltjes. Op de terrassen worden de lekkerste Spaanse gerechten geserveerd. De goede sfeer en de vriendelijkheid van de bevolking zorgen ervoor dat je je helemaal welkom voelt.

Vakantiehuis Mallorca - de beste selectie

Mallorca heeft een 550 kilometer lange kustlijn. Een dagje strand is vanuit je vakantiehuis of appartement op Mallorca dan ook altijd goed te doen. Het bekendste zandstrand van Mallorca ligt aan zuidkust in de Baai van Palma. In het westen, aan de noordkaap, vinden we steile, rotsachtige kustformaties. Aan de oost- en zuidkust liggen weer veel baaien en strandjes met daaromheen lagunes en moerassen. Mallorca kent verschillende duingebieden die door de voortdurende wind en de constante aanvoer van zand steeds van vorm veranderen waardoor het lijkt alsof ze zich verplaatsen. Vanuit de bergketens in het zuidoosten en noordwesten lopen diepe ravijnbeddingen naar de kust. Ze zijn een prachtig uitgangspunt voor een wandeling. Op het eiland vindt je vanwege het alom aanwezige kalksteen ook bijzondere druipsteengrotten, kloven en inzinkingen die je vanuit je vakantiehuis op Mallorca uitstekend kunt bezoeken.