Vakantiehuis op La Palma - Een groen paradijs

Een paradijs voor natuurliefhebbers, dat is La Palma ten voeten uit. Bijna de helft van het eiland bestaat uit bossen. Lange zandstranden kent La Palma niet, maar er zijn wel volop kleine baaien met het typische zwarte zand. Een vakantiehuis op La Palma is de basis voor een gevarieerde vakantie in een heerlijk klimaat.

La Palma is het meest waterrijke eiland van de archipel en heeft dan ook volop drinkwater. De vele groene gebieden en bijzondere vulkanen maken wandelen op La Palma onvergetelijk. Er zijn op het eiland verschillende routes die u leiden langs de bijzonderste plekken. Tijdens uw wandelingen kunt u heerlijk genieten van de zuivere lucht waar het eiland om bekend staat. Uw vakantiehuis op La Palma is een ideaal uitgangspunt voor de mooiste tochten.

Apartment La Palma - Kanaren

Populaire vakantiehuizen - La Palma

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - La Palma

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - La Palma

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - La Palma

Loading...

Culinair genieten in uw vakantiehuis op La Palma

La Palma is geen grote toeristische trekpleister, maar een eiland voor rustzoekers. Vanuit hun vakantiehuis op La Palma genieten zij van de uitgestrekte natuur die ontzettend veel te bieden heeft. Wie het echte leven op het eiland wil ontdekken, kan de kleine dorpjes bezoeken. Hier kunt u in de restaurants terecht voor de heerlijkste visgerechten. De vis wordt vers gevangen in de Atlantische oceaan en smaakt dan ook overheerlijk. Zeker in combinatie met een goede Las Palmas wijn. Op de marktjes kunt u natuurlijk ook zelf versgevangen vis kopen om die vervolgens te bereiden in uw vakantiehuis of appartement op La Palma.

Natuur staat centraal op het eiland, maar de zonzekere westkant maakt La Palma ook een perfecte bestemming voor strandliefhebbers. Zij kunnen terecht in de rustige baaien om te zwemmen in het heldere water. Wie wil duiken of snorkelen tijdens zijn vakantie in een vakantiehuis op La Palma, kan hier optimaal genieten van de mooiste onderwatertaferelen.