Geniet in uw vakantiehuis op Ibiza

Zon, strand en feest, dat is waar Ibiza zijn wereldwijde faam aan te danken heeft. Het gunstige klimaat en de prachtige witte zandstranden trekken mensen uit alle windstreken. Maar ondanks het feit dat Ibiza bekend staat als partyeiland, is het ook een prachtige plek die veel van zijn landelijke charme behouden heeft. In uw vakantiehuis op Ibiza heeft u alle mogelijkheden om dit te ontdekken.

Ibiza - rajskie wakacje

Een vakantiehuis voor iedere wens

Het toerisme op Ibiza concentreert zich met name rond de grotere badplaatsen. De kustlijn is 200 km lang en naast de grote witte stranden zijn er ook kleinere inhammen en prachtige grotten. Wie gaat voor een vakantie vol feest, zal vinden wat hij zoekt in Playa d’En Bossa. Hier ligt het langste zandstrand van Ibiza met talloze bars en restaurants. Wie verder zoekt, vindt op het eiland ook kleinere, rustige stranden waar het toerisme zich op een heel andere manier heeft ontwikkeld. In de buurt van uw vakantiehuis op Ibiza vindt u altijd wel zo’n authentieke plek waar u een heerlijke dag kunt doorbrengen.

Er op uit

Natuurlijk staat Ibiza bekend om haar vele uitgaansgelegenheden. Vanuit uw vakantiehuis op Ibiza kunt u de hippe clubs in Ibiza-Stad en andere grotere plaatsen bezoeken. Hier kunt u tot in de kleine uurtjes terecht. Maar Ibiza heeft ook tal van kleine restaurantjes, barretjes en andere knusse uitgaansgelegenheden die zeker de moeite waard zijn.

Ontdek de natuur vanuit uw vakantiehuis op Ibiza

Soms lijken de clubs en bars de pracht van het eiland te overschaduwen. Dat is jammer, want Ibiza heeft ook volop cultuur en natuur. Denk bijvoorbeeld aan de necropolis Puig des Molins, ofwel de heuvel van de windmolens. Het is een van de best bewaard gebleven graftombes ter wereld en een must tijdens uw verblijf in een vakantiehuis of appartement op Ibiza. In de oude stad Dalt Villa liggen prachtige historische gebouwen die op een bijzondere manier bewaard zijn gebleven.

Wie het binnenland inrijdt, ontdekt dat Ibiza prachtige natuurgebieden heeft die een bezoek meer dan waard zijn. Tijdens uw vakantie in een vakantiehuis op Ibiza kunt u ook uitstekend duiken of snorkelen. Zo ontdekt u in het heldere water de meest kleurrijke vissen en mooie koralen.