Genieten in een vakantiehuis op Gran Canaria

Zon, strand en zee, maar ook een prachtige natuur... U vindt het allemaal op Gran Canaria. Het eiland is zeer gevarieerd, met aantrekkelijke stranden, ravijnen en steile bergen die zich lenen voor een bijzondere wandeling. Tijdens een vakantie in een vakantiehuis op Gran Canaria kunt u optimaal genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.

Gran Canaria is met een oppervlakte van 1.532 m² na Tenerife en Fuerteventura het derde eiland van de archipel. De kustlijn heeft een totale lengte van 236 km. In het zuidoosten liggen de vlakke zandstranden van Playa del Inglés en de duinen van Maspalomas. Een ideale plek wanneer u een vakantiehuis op Gran Canaria zoekt voor het hele gezin. In het oosten en zuidoosten overheersen de steile kusten, in het noorden en noordoosten wisselen de verschillende kustvormen zich af en zijn er kleine stranden en inhammen.

Genieten in een vakantiehuis op Gran Canaria

Populaire vakantiehuizen - Gran Canaria

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Gran Canaria

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gran Canaria

Loading...

Ontdek de bergtoppen vanuit uw vakantiehuis op Gran Canaria

Natuurgeweld en mensen hebben door de eeuwen heen hun stempel op het eeuwenoude landschap gedrukt. De bergkloven, ravijnen en steile berghellingen zorgden voor een eigen ecologisch systeem. Het reliëf van Gran Canaria strekt zich uit van de kust via het centrum van het eiland tot aan het ‘Cumbre bergmassief’, waar ook de hoogste bergtoppen zoals de Pico de las Nieves (1.950 m) Roque Nublo (1.813 m) liggen. De bergtoppen van het ‘Cumbre massief’ zijn omgeven door uitgebluste kraters, met ravijnen die tot aan de kust lopen. Vanuit uw vakantiehuis op Gran Canaria is een uitstapje naar deze toppen zeer de moeite waard.

Het zuiden is het meest populaire deel van het eiland en zeer geliefd bij gezinnen die op zoek zijn naar een vakantiehuis of appartement op Gran Canaria. Hier kunt u volop genieten van het rijke uitgaansleven op de terrassen en in de bars en cafés. De bergdorpjes laten bezoekers zien hoe het echte leven op het eiland wordt geleid. Hoofdstad Las Palmas met zijn ‘Las Canteras’ heeft het tweede mooiste stadstrand ter wereld en is een bezoek meer dan waard.

Ontspanning voor lichaam en geest

De schone lucht van de Atlantische oceaan, het ontbreken van grote industrieën en andere vormen van milieuvervuiling ondersteunen de geneeskrachtige werking van de Canarische eilanden. Zij dragen bij tot verlichting van bronchiale aandoeningen, een betere bloedsomloop, huid en ouderdomsklachten, wat bevestigd wordt door internationale artsen.