Vakantiehuizen op Fuerteventura

Fuerteventura wordt ook wel La Isla Tranquilla, ofwel het stille eiland genoemd. Ontegenzeggelijk mooi zijn de kilometerslange witte en goudkleurige duinen en zandstranden. Door zijn lengte en breedte is Fuerteventura niet benauwend overvol, maar straalt het een ontspannen rust uit. Het is het zonnigste eiland uit de archipel en trekt dan ook veel bezoekers die kiezen voor een heerlijke zonvakantie in hun vakantiehuis op Fuerteventura.

Ferienhaus Fuerteventura - Kanaren

Populaire vakantiehuizen - Fuerteventura

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Fuerteventura

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Fuerteventura

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Fuerteventura

Loading...

Dichtbij Afrika

Fuerteventura ligt op zo’n 80 kilometer afstand van het Afrikaanse continent op gelijke hoogte met de Sahara. Het op een na grootste eiland van de archipel heeft een ander karakter dan de andere eilanden. Het is er droger en minder begroeid. Een overblijfsel uit de vijftiende eeuw, toen de Spanjaarden het eiland veroverden en roofbouw pleegden op de bossen. Tijdens uw vakantie in een vakantiehuis op Fuerteventura zult u de invloed van deze gebeurtenis ongetwijfeld zien.

Uniek uitstapje

Bijzonder is het Parque Natural de las Dunas, een 27 km² groot duingebied dat aan een woestijn doet denken. Vanuit uw vakantiehuis op Fuerteventura kunt u dit gebied uitstekend bezoeken. Tussen Fuerteventura en Lanzarote ligt het onbewoonde eiland Los Lobos. Dit natuurreservaat heeft een uniek ecosysteem en leent zich uitstekend voor een mooie wandeling. Een boottocht naar dit eiland is een uniek uitstapje tijdens een vakantie in een vakantiehuis op Fuerteventura.

Volop strandplezier in uw vakantiehuis op Fuerteventura

Fuerteventura heeft de meeste stranden van de Canarische Eilanden en is dan ook zeer populair onder zonliefhebbers. U vindt altijd wel een mooi strand in de buurt van uw vakantiehuis of appartement op Fuerteventura. De langste stranden liggen in het zuiden op het schiereilandje Jandia. Samen met Corralejo in het noorden is dit de grootste trekpleister voor toeristen. De meeste stranden lopen glooiend de zee in, waardoor een vakantie met kinderen er ideaal is. Het eiland is ook een waar paradijs voor duikers en surfers. Naast de grotere stranden heeft Fuerteventura zo’n 150 kleine en afgelegen stranden, waar u in alle rust kunt genieten van zon en zee.