Vakantiehuis op de Canarische Eilanden

Het hele jaar door een heerlijke, gelijkmatige temperatuur, fijne zandstranden en de mooiste natuur… Op de Canarische eilanden vind je het allemaal. De eilanden hebben stuk voor stuk hun eigen karakter en oefenen gezamenlijk een grote aantrekkingskracht uit op bezoekers van over de hele wereld. In een vakantiehuis op de Canarische eilanden zul je dan zonder twijfel een geweldige tijd beleven tijdens je verblijf in Spanje.

Urlaub auf den Kanaren

Populaire vakantiehuizen - Canarische eilanden

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Canarische eilanden

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Canarische eilanden

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Canarische eilanden

Loading...

Ideaal klimaat op de Canarische Eilanden

De Canarische eilanden liggen in de Atlantische Oceaan ter hoogte van Marokko en hebben het hele jaar door een warm en subtropisch klimaat. De groep bestaat uit de zeven grote eilanden Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, Gomera en El Hierro en de kleinere eilanden Alegranza, Graciosa, Montana Clara, Roque del Oeste en Lobo. Al van oudsher staan de eilanden bekend om hun schoonheid. Ze werden eeuwen geleden al de ‘gelukkige eilanden’ genoemd. Reden hiervoor is dat er nooit sneeuw valt, er geen herfst-, winter- of voorjaarsstormen zijn of heftige regenbuien maar wel een zachte bries die van over de oceaan uit het westen komt en een aangename verkoeling geeft. Nergens op aarde vind je een plek waar het klimaat zo aangenaam is als in een vakantiehuis op de Canarische eilanden.

Zon en strand in je vakantiehuis op de Canarische eilanden

De indrukwekkende eilanden hebben een vulkanische oorsprong, wat zorgt voor een bijzonder karakter. De spectaculaire stranden die je in de buurt van je vakantiehuis op de Canarische eilanden altijd vindt, bieden voor elk wat wils. Je kunt er heerlijk zwemmen, duiken, snorkelen of andere watersporten beoefenen. De continu aanwezige bries trekt veel surfers en zeilers naar het gebied.

Op ieder eiland zijn volop faciliteiten te vinden als winkels, cafés en bars. Natuurliefhebbers kunnen vanuit hun vakantiehuis of appartement op de Canarische eilanden prachtige wandelingen maken in het tropisch regenwoud, de zandduinen of in het ruwe berglandschap. En houd je van lekker eten? De Canarische eilanden staan bekend om hun heerlijke specialiteiten. De echte ‘Canario’ brengt zijn vrije tijd het liefst door met eten met vrienden of familie. Dat proef je terug in de vele familierestaurants die de eilanden rijk zijn.