Vakantiehuis in Villanueva del Duque

Na een uurtje rijden vanuit de stad Córdoba kom je aan in Villanueva del Duque. Dit traditionele dorp valt op met interessante bezienswaardigheden, een mooie natuurlijke omgeving, vriendelijke inwoners en een uitgebreid activiteitenaanbod. Tijdens je verblijf in Villanueva del Duque maak je leuke gezinsuitstappen, proef je van de heerlijke lokale keuken en geniet je van lange zomeravonden aan het zwembad of op het terras. Huur een vakantiehuis in Villanueva del Duque en beleef een ontspannende vakantie in Andalusië!

Casa rural en Villanueva del Duque

Populaire vakantiehuizen - Villanueva del Duque

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Villanueva del Duque

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Villanueva del Duque

Loading...

Bezienswaardigheden

Villanueva del Duque herbergt enkele niet te missen bezienswaardigheden die je gemakkelijk bezoekt vanuit een vakantiehuis in Andalusië. De parochiekerk van San Mateo Apóstol is het belangrijkste gebouw van de gemeente en staat trots te blinken aan Plaza de la Iglesia. Ook de plaatselijke kapelletjes zijn een omweg waard. De Ermita de San Gregorio ligt op een heuvel ten zuiden van het dorp en gunt je een schitterend uitzicht op de omgeving. De Ermita de la Virgen Guía vind je dan weer op een plateau zo'n 750 meter ten noorden van Villanueva del Duque.De vele evenementen in Villanueva del Duque vormen de perfecte gelegenheid om je onder te dompelen in de lokale cultuur en de bijzondere Zuid-Spaanse sfeer. En wanneer je denkt dat je het dorp helemaal verkend hebt, kan je vanuit je vakantiehuis in Villanueva del Duque nog altijd koers zetten naar de magische stad Córdoba, waar het historische erfgoed je langs alle kanten om de oren vliegt.

Activiteiten rond je vakantiewoning in Villanueva del Duque

Het hele gezin zal een mooie tijd beleven in een vakantiehuis in Spanje! Vanuit Villanueva del Duque maak je enkele onvergetelijke wandelingen en leef je je uit tijdens plezierige activiteiten. Op het recreatiedomein van de Dehesa Boyal beleef je allerhande leuke avonturen. Verken een parcours van hangbruggen, leef je uit tijdens het paintballen of test je concentratievermogen met pijl en boog. Ook de natuur rondom je vakantiehuis in Villanueva del Duque is het verkennen waard. In het beschermde vogelreservaat ZEPA Alto Guadiato neem je maar best een verrekijker mee om de vele bijzondere vogelsoorten te bewonderen. Of wat denk je van een tocht langs de schilderachtige Via Verde de la Minería, een oude spoorlijn die getransformeerd is tot een aantrekkelijke wandel- en fietsroute?

Het perfecte vakantiehuis in Villanueva del Duque huren

Een vakantiehuis in Villanueva del Duque is het perfecte toevluchtsoord om helemaal tot rust te komen en samen met je gezin, partner of vrienden wat qualitytime door te brengen. Je vakantiewoning van NOVASOL is uitgerust met alle nodige voorzieningen en heeft een gezellig interieur, waardoor je je meteen thuis voelt onder de Spaanse zon. Na enkele dagen relaxen aan je privézwembad trek je er met heel veel zin en energie op uit om Villanueva del Duque en zijn omgeving te verkennen. Neem een kijkje naar onze ruime selectie vakantiehuizen in Villanueva del Duque en boek je favoriete accommodatie!