Vakantiehuis in Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van de autonome regio Andalusië en een van de mooiste steden van heel Spanje. Wie een vakantiehuis in Sevilla huurt, raakt nooit uitgekeken op deze parel. Tijdens je vakantie zal je je gewillig laten meevoeren door de exotische zuiderse cultuur van tapas en flamenco. Ontdek het verhaal achter de vele fascinerende bezienswaardigheden van deze stad, die wat wegheeft van een openluchtmuseum. Of kom tot rust op pleintjes waar sinaasappelbomen weelderig bloeien en hun heerlijke geur verspreiden. Sevilla en het zonnige zuiden van Spanje verwelkomen je!

Ferienhaus Sevilla - Andalusien

Populaire vakantiehuizen - Sevilla

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sevilla

Loading...

Bezienswaardigheden van Sevilla

Sevilla is een schatkist vol monumenten. In de charmante wijk Santa Cruz verblijf je om de hoek van de imposante gotische kathedraal en de Giralda. Deze meer dan honderd meter hoge klokkentoren is hét symbool van Sevilla. Vlakbij ligt de Patio de los Naranjos, een lieflijke binnenplaats vol sinaasappelbomen. Arabische invloeden zijn alomtegenwoordig rondom onze vakantiehuizen in Sevilla en al zeker in het Real Alcázar. Dit paleizencomplex werd neergepoot in de mudejarstijl, met veel sierlijke bogen en schitterende tuinen. Een andere aanrader is het plein Plaza de España. Daar kan je romantisch bootje varen, Spaanse azulejos bewonderen of verder wandelen richting het groene Parque de María Luisa. Andere niet te missen hoogtepunten zijn het Archivo General de Indias, het Museum voor Schone Kunsten en het Metropol Parasol.

Ontdek de mooiste wijken van de stad

Een vakantie in Sevilla is een bijzondere belevenis, en dat het hele jaar door. Voor romantiek ga je vanuit je vakantiehuis in Spanje naar de smalle straten van de wijk Santa Cruz. Daar vind je overal wel een reden om even halt te houden, of het nu een idyllisch pleintje, een traditionele patio, een uitnodigende tapasbar of een zonovergoten terrasje is. Voor een boodschappentas vol lokale producten ben je op de markt van de wijk Triana aan het juiste adres. Vers fruit, groenten, jamón serrano, Spaanse kazen …. Alles is er werkelijk voorhanden om in je vakantiehuis in Sevilla je eigen, originele versie in elkaar te knutselen van enkele Spaanse tapas. Met een volle maag kan je daarna op avontuur gaan in Triana en even daarna ontspannen aan de oevers van de brede Guadalquivir.

Ervaar de Andalusische cultuur

Een uitstekend gelegen vakantiehuis in Andalusië is het perfecte startpunt om kennis te maken met de cultuur en gastronomische specialiteiten van deze schitterende regio. De muziek- en dansvorm flamenco wordt vaak in één adem genoemd met Sevilla. In de stad vind je dan ook talloze bars waar ze deze traditionele dans nog opvoeren onder begeleiding van de typische gitaarmuziek en het kenmerkende gezang. De wijk Triana is zonder twijfel dé plek bij uitstek om de wereld van de flamenco te leren kennen. Daarna is het tijd voor een ander belangrijk onderdeel van de Andalusische identiteit: lekker eten. In de buurt van onze vakantiehuizen in Sevilla bevinden zich talloze tapasbars en traditionele restaurants waar ze je heerlijke zuiderse specialiteiten voorschotelen. Heerlijke croquetas, patatas bravas en flamenquín met daarbij een Spaans wijntje ... Genieten doen de Andalusiërs ook volop met hun smaakpapillen!

Een vakantiehuis in Sevilla huren

Verlang je naar een vakantie vol lekker eten, zonneschijn en culturele rijkdom? Dan is een vakantiehuis in Sevilla iets voor jou! Sevilla heeft zoveel moois te bieden dat je het best voor een verblijf kiest van meerdere dagen. Met één dag zal je er immers niet komen. Bezoek de stad tijdens Semana Santa (de Goede week) of de Feria de Abril en krijg een unieke inkijk in de plaatselijke tradities. Wanneer je de drukte even wil ontvluchten, zet je vanuit je vakantiehuis in Sevilla gemakkelijk koers naar het Andalusische achterland. Daar liggen hagelwitte dorpjes en het Natuurpark Sierra Norte de Sevilla op je te wachten. Terug thuis geniet je samen met je reisgenoten van comfort en privacy in een gezellig en kwaliteitsvol decor. In Andalusië verloopt het leven volgens een wat trager ritme, waardoor je helemaal tot rust zal kunnen komen tijdens je vakantie. Neem een kijkje naar onze aantrekkelijke selectie vakantiehuizen in Sevilla en boek je favoriete accommodatie!