Vakantiehuis in Ronda

Ronda is zonder twijfel een van de mooiste vakantiebestemmingen in Andalusië. De stad bekoort met een schat aan bezienswaardigheden, een indrukwekkende kloof en spectaculaire uitzichten. Ronda kan ook terugblikken op een lange geschiedenis en behoort tot de oudste steden van Spanje. Meer dan genoeg redenen dus om te kiezen voor een verblijf in een vakantiehuis in Ronda!

Ferienwohnung Ronda - Andalusien

Populaire vakantiehuizen - Ronda

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Ronda

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Ronda

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Ronda

Loading...

De unieke charme van Ronda

Ronda is van Keltische oorsprong, maar ook de Romeinen en de Moren hebben een sleutelrol gespeeld in de lokale geschiedenis. Hierdoor vind je vlak bij je vakantiehuis in Ronda een bonte verzameling aan bezienswaardigheden uit verschillende culturen en periodes. Hét symbool van Ronda is de Puente Nuevo, een brug die over de kloof van de stad hangt en het nieuwe en oude stadsgedeelte van elkaar scheidt. Vanop de brug en aan de kloof besef je pas echt hoe mooi Ronda en zijn omgeving wel zijn! Mis zeker ook de andere bruggen van de stad niet, net als de overblijfselen van de oude Romeinse nederzetting Acinipo, de stierenvechtarena, de Moorse baden … Elke dag van je verblijf in een vakantiehuis in Andalusië is een nieuw avontuur!

Tips voor activiteiten tijdens je vakantie

Vanuit je vakantiehuis in Ronda zijn talloze leuke uitstappen mogelijk. De glooiende, groene omgeving van Ronda ontdek je gemakkelijk te voet of met de fiets. Of wat denk je van een avontuurlijke tocht te paard? Een aanrader is de Cueva del Gato, een bijzondere grot met een natuurlijk zwembad. Hier vind je tijdens de hete zomerdagen welgekomen afkoeling. De Serranía de Ronda, de streek rond de stad, staat ook bekend om de wijnen van topkwaliteit. Tijdens een bezoek aan een van de vele bodega's in de buurt van je vakantiewoning in Ronda mag je proeven van de beste lokale wijnen en bijhorende versnaperingen. Beschik je over een huurauto? Dan zet je vanuit je vakantiehuis in Spanje gemakkelijk koers richting het bruisende Málaga of idyllische witte dorpen zoals Setenil de las Bodegas en Olvera.

Huur een vakantiehuis in Ronda

Ronda is een stad met heel wat troeven om bezoekers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er is de imposante kloof, het charmante oude stadsgedeelte, de Puente Nuevo, de wijnen … Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Ronda ontdek je de bezienswaardigheden en de smaken van deze bijzondere stad op je eigen ritme. Denk je dat je alles gezien hebt? Maak dan een uitstap naar Málaga of trek de ongerepte Zuid-Spaanse natuur in. Je kan natuurlijk ook altijd kiezen om te relaxen in je volledig uitgeruste vakantiehuis in Ronda. Neem plaats aan je privézwembad en geniet op het terras van het fenomenale uitzicht op de heuvels. Een vakantie in of vlak bij Ronda, wat denk je?