Vakantiehuis in Priego de Córdoba

Er zijn zo van die plekken die een diepe indruk op je nalaten. Priego de Córdoba is er daar één van. Dit stadje in de provincie Córdoba verleidt vakantiegangers met een innemende Arabische wijk, frivole architectuur, olijfolie van de bovenste plank en een schitterende omgeving. Als je voor een vakantiehuis in Priego de Córdoba kiest, verblijf je in het warmbloedige hart van Andalusië. Een uitstekende plek om het echte Spanje te leren kennen!

Ferienhaus Priego de Córdoba mieten

Populaire vakantiehuizen - Priego de Córdoba

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Priego de Córdoba

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Priego de Córdoba

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Priego de Córdoba

Loading...

Wat moet je zien in Priego de Córdoba?

Geen idee waar te beginnen vanuit je vakantiehuis in Priego de Córdoba? Doe beroep op een lokale gids en ontdek de meest idyllische plekjes. Zo kom je te weten dat Priego de bijnaam “stad van het water” opgespeld krijgt vanwege de vele bronnen die in de omgeving ontspringen. In het stadje zelf worden de bezienswaardigheden naar je hoofd geslingerd. De Barrio de la Villa is een typisch Andalusische wijk vol schilderachtige straatjes, witte huizen en kleurrijke bloemen in al even vrolijke potten. Als je verder loopt, geniet je aan het Balcón del Adarve van een schitterend uitzicht op de eindeloze zee van olijfbomen rond je vakantiehuis in Andalusië. Priego, dat is ook historische kerken met barokke en rococo-elementen, een Moors kasteel, elegante herenhuizen, magische fonteinen en romantische tuinen. En olijfolie natuurlijk! De stad overgiet haar tapas met heerlijke olijfolie die voortkomt uit de omliggende velden en vanwege de uitstekende kwaliteit uitgeroepen is tot een beschermde oorsprongsbenaming.

Uitstappen vanuit je vakantiewoning

Terwijl je de ene dag doorbrengt aan het zwembad van je vakantiehuis in Spanje, ga je de andere dag op verkenning. Door de centrale ligging van Priego de Córdoba behoort een daguitstap naar de steden Córdoba en Granada zeker tot de mogelijkheden. De streek rond je vakantiehuis in Priego de Córdoba bulkt ook van de betoverende witte dorpen, zoals Iznájar en Zuheros, waar je het gemoedelijke leven in Andalusië ervaart. Het hart van natuurliefhebbers gaat dan weer sneller slaan in de Sierras Subbéticas. Dit UNESCO-geopark is een paradijs met kloven, grillige kastformaties, talloze bronnen en unieke grotten, zoals de Cueva de los Murciélagos. Vooral wandelaars, fietsers, klimmers en vogelaars weten hun weg naar de Sierras Subbéticas te vinden.

Waarom een vakantiehuis in Priego de Córdoba huren?

Waterpret aan je eigen privézwembad? Een onvergetelijk panoramisch uitzicht? Onze vakantiehuizen in Priego de Córdoba beschikken over alle mogelijke voorzieningen en troeven voor een comfortabel en zorgeloos verblijf in Andalusië. Je verblijft in een fraai landschap vol met door olijfbomen bedekte heuvels waar enorm veel te ontdekken valt. Vanuit je vakantiehuis in Priego de Córdoba ervaar je niet alleen de charme van dit magische stadje, maar maak je ook onvergetelijke uitstappen vol natuur, cultuur en gastronomie. Kies je favoriete accommodatie uit ons ruime aanbod en laat je verrassen door het authentieke binnenland van Andalusië!