Vakantiehuis in La Puebla de los Infantes

Vakantiehuis in La Puebla de los Infantes

Vakantiehuis in La Puebla de los Infantes

Het dorp La Puebla de los Infantes ligt in het noordoosten van de provincie Sevilla. Deze bestemming biedt voor elk wat wils! Natuurliefhebbers vinden hun gading in de vlakbij gelegen natuurparken en meren, terwijl bourgondiërs smullen van de lokale gastronomie. Ook voor cultuur zit je goed in een vakantiehuis in La Puebla de los Infantes. Zo heeft het dorp zelf enkele interessante bezienswaardigheden in petto en bezoek je tegelijkertijd ook gemakkelijk enkele Andalusische steden.

Populaire vakantiehuizen - La Puebla de los Infantes

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - La Puebla de los Infantes

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - La Puebla de los Infantes

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - La Puebla de los Infantes

Loading...

Activiteiten en uitstappen

De ongerepte omgeving van La Puebla de los Infantes zal actieve vakantiegangers en natuurmensen heel erg aanspreken. Vlak bij je vakantiehuis in La Puebla de los Infantes ligt het Parque Natural Sierra Norte de Sevilla, een natuurparadijs voor het hele gezin. Er zijn enkele mooie wandelroutes uitgetekend die onder meer langs de fabelachtige Huéznar-watervallen lopen. Het nabijgelegen stuwmeer van José Torán is een prachtige plek om te wandelen en te fietsen, en al zeker wanneer de zonsondergang een oranje laag over de horizon legt. Vanuit onze vakantiehuizen in Andalusië steek je ook makkelijk de grens met de provincie Córdoba over om op avontuur te gaan in de onaangeroerde bossen van het Parque Natural Sierra de Hornachuelos. Als afsluiter geniet je in een plaatselijk restaurant van lokale specialiteiten en een lekkere Spaanse wijn.

Bezienswaardigheden in La Puebla de los Infantes

Na een portie zonnebaden aan het privézwembad van je vakantiehuis in La Puebla de los Infantes maak je een gezellige wandeling door het centrum. Daarbij stuit je op interessante bezienswaardigheden. Het veertiende-eeuwse kasteel ligt op het hoogste punt van het dorp en combineert gotische en mudejar-elementen. De kerk Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de las Huertas valt op met een mooie toren die ten tijde van de Katholieke Koningen gebouwd werd. Andere fascinerende tussenstops zijn de mudejar-kerk Iglesia de Santiago en “Las Pilas”, een openbare fontein uit het begin van de negentiende eeuw waar lokale inwoners hun was deden en een praatje sloegen. Meer zien van de rijke geschiedenis en cultuur van Andalusië? Spring dan in je huurauto en bezoek vanuit je vakantiehuis in Spanje de magische steden Sevilla en Córdoba!

Waarom een vakantiehuis in La Puebla de los Infantes huren?

Met een vakantiehuis in La Puebla de los Infantes staat je een aangename vakantie te wachten! Je vakantiewoning is uitstekend gelegen om de nabijgelegen natuurparken te verkennen of een uitstap te maken naar enkele Zuid-Spaanse steden. Een dagje relaxen in je accommodatie? Leg je handdoek aan je privézwembad en geniet - het hele jaar door - van het zuiderse klimaat. Onze huiseigenaren hebben gezorgd voor een knus interieur, zodat je vakantiehuis in La Puebla de los Infantes meteen aanvoelt als een Spaanse thuis voor jong en oud. De uitstekende voorzieningen, zoals een volledig uitgeruste keuken en een gezellig terras, tillen je vakantie naar een nog hoger niveau en zorgen ervoor dat jij enkel aan genieten hoeft te denken.