Vakantiehuis in Iznájar

Een landschap met olijfbomen en een langgerekt stuwmeer omarmen het bloedmooie Andalusische dorp Iznájar. Door de magnifieke ligging op een heuveltop liggen de eindeloze vergezichten er maar voor het oprapen. In het dorp zelf valt heel wat te zien, maar een vakantiehuis in Iznájar is ook een uitstekend startpunt om kennis te maken met de pure schoonheid van het Andalusische binnenland. Maak je op voor een vakantie vol natuur, zon en pure Spaanse charme!

Iznájar

Populaire vakantiehuizen - Iznájar

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Iznájar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Iznájar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Iznájar

Loading...

Waarin schuilt de aantrekkingskracht van Iznájar?

Iznájar heeft alles wat je van een Zuid-Spaans dorp verwacht: kronkelende straatjes met pittoreske witte huizen, gezellige pleintjes met sinaasappelbomen, karakteristieke kleurrijke bloempotten … In het doolhof van smalle straatjes stuit je op enkele interessante bezienswaardigheden en geniet je van spectaculaire uitzichten op de omgeving van je vakantiehuis in Iznájar. Word vrolijk van de kleurrijke Patio de las Comedias of maak een reis door de tijd in het Moorse kasteel, dat met vier torens alles en iedereen de loef afsteekt. Heerlijk gastronomisch genieten? Op de lokale menukaart staan onder meer gerechten op basis van varkensvlees, relleno (worst met ei), migas (broodkruimels) en salmorejo van sinaasappelen en kabeljauw.

Ontspannen aan het meer van Iznájar

Het glinsterende meer van Iznájar is een droomplek om zonnige vakantiedagen door te brengen. Dat kan actief door te wandelen rondom het meer, maar ook passief door je handdoek neer te leggen op Playa de Valdearenas. Het langgerekte reservoir verken je gemakkelijk met een kajak. Zo krijg je Iznájar en de weergaloze omgeving rond je vakantiehuis in Andalusië op een bijzondere manier in beeld. Verkoeling nodig? Neem dan een aangename duik of boek een comfortabel vakantiehuis in Iznájar met een privézwembad.

Avontuurlijke en culturele uitstapjes

Vakantie in de natuur? Vanuit een vakantiehuis in Iznájar heb je zicht op de ongerepte natuur van de Sierras Subbéticas. Hier leg je fantastische wandelingen en avontuurlijke mountainbiketochten af, maar ook klimmers komen er aan hun trekken. Wil je andere lucht opsnuiven? Bezoek dan betoverende plekken als Priego de Córdoba, Montefrío of Lucena. Of trek richting de Andalusische steden Córdoba, Málaga of Granada. Keuze genoeg wanneer je in een van onze vakantiehuizen in Spanje verblijft!

Huur het perfecte vakantiehuis in Iznájar

Een van de mooiste Spaanse witte dorpjes, een fraai blauw meer en heuvels zo ver het oog reikt. Dat zijn slechts drie van de vele ingrediënten die een verblijf in een vakantiehuis in Iznájar onvergetelijk maken. Wanneer je wil, ga je op schok in de idyllische straatjes van Iznájar en dompel je je onder in de warmbloedige Zuid-Spaanse sfeer. De zomerse drukte ontloop je door je terug te trekken in je vakantiewoning en heerlijk te relaxen met je gezin aan je privézwembad. Onze vakantiehuizen in Iznájar beschikken over uitstekende faciliteiten en gunnen je een panoramisch uitzicht op het geweldige omringende landschap. Boeken maar!