Vakantiehuis in Hornachuelos

De Spaanse provincie Córdoba telt veel aantrekkelijke dorpen en één daarvan is Hornachuelos. Dit dorp behoort officieel tot het gelijknamige natuurpark Sierra de Hornachuelos en is een uitstekend startpunt om dit schitterende natuurgebied te verkennen. In de wondermooie natuur beleef je actieve vakantiedagen met het hele gezin. Daarna snuif je de sfeer op in dit gezellige dorp en trek je je terug in je ruime vakantiehuis in Hornachuelos. Elke dag genieten van de ongerepte Andalusische natuur? In Hornachuelos is het mogelijk!

vakantiehuis in Hornachuelos

Populaire vakantiehuizen - Hornachuelos

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Hornachuelos

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Hornachuelos

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hornachuelos

Loading...

Ontdek het schitterende natuurpark Sierra de Hornachuelos

Het natuurpark Sierra de Hornachuelos is een verborgen parel van de Andalusische natuur. Het is voor zo'n 95% bebost en omvat een van de best bewaarde mediterrane bossen in de Sierra Morena, het gebergte waar het deel van uitmaakt. Verschillende rivieren, zoals de Bembézar, Retortillo en Guadiate, doorkruisen het golvende landschap en creëren prachtige kloven. Vertrek van aan je vakantiehuis in Hornachuelos voor geweldige fiets- of wandeltochten en laat de schoonheid van dit natuurpark je overdonderen. De fauna en flora van het park is ronduit fascinerend. Bewonder de ongerepte kurkeikbossen en bijzondere dieren, zoals herten en everzwijnen. Talloze vogels houden zich dan weer vaak schuil aan de verschillende stuwmeren. Kies voor een verblijf in een comfortabel vakantiehuis in Spanje en mis deze bijzondere plek niet!

Wat moet je zien in Hornachuelos?

Hornachuelos is een gezellig dorp aan het stuwmeer van de Bembézar. De smalle, romantische straatjes en witte huizen verleiden bezoekers keer op keer en nemen je mee naar het fascinerende Moorse verleden van Andalusië. Hornachuelos is niet groot, dus voor je het weet heb je de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder het Moorse kasteel, meegepikt. Maar niet getreurd, rond het dorp liggen verschillende mooie wandelroutes. Verken zeker ook eens de omgeving van Hornachuelos. Het dramatisch gelegen klooster Monasterio Santa María de los Ángeles, en het schitterende paleis en de tuinen van Moratalla zijn erg de moeite waard. Honger gekregen? Geniet dan voor je terugkeert naar je vakantiehuis in Andalusië van lekkere streekgerechten en een glas Spaanse wijn in een van de traditionele lokale restaurants.

Een vakantiehuis in Hornachuelos huren

Tijdens een vakantie in Hornachuelos maak je kennis met het ongerepte Spanje, ver weg van de drukte. Een vakantiehuis in Hornachuelos is de perfecte uitvalsbasis om met jong en oud naar hartenlust te wandelen en te fietsen in de waanzinnig mooie Sierra de Hornachuelos. Met een vakantiewoning van NOVASOL kan je de bijzondere schoonheid van dit natuurgebied en de charme van het dorp elke dag in je opnemen. Maar je hoeft je vakantiehuis in Hornachuelos helemaal niet te verlaten om een mooie dag te beleven. Ontspan aan het zwembad, neem het adembenemende uitzicht in je op en laat het Zuid-Spaanse ritme het even overnemen!