Vakantiehuizen aan de Costa Tropical

Costa Tropical

Vakantiehuizen aan de Costa Tropical

In de provincie Granada, midden in het Zuid-Spaanse Andalusië, ligt de Costa Tropical. Aan deze relatief rustige Costa met zijn imposante achterland vindt je opvallende plaatsjes als Almunecar, Salobrena en Motril. Hier leven mensen nog het echte Spaanse leven. Bezoekers genieten er van het heerlijke, tropische klimaat en de vele mooie bezienswaardigheden.

De Costa Tropical ligt tussen de plaatsen La Herradura en Almuñécar in het westen en Almería in het oosten. De bergen in het binnenland voeren door tot aan zee en vormen inhammen langs de kustlijn. Dat de streek zijn naam niet voor niets heeft gekregen, zul je ontdekken wanneer je in je vakantiehuis aan de Costa Tropical verblijft. Aan de kust heerst een bijzonder, tropisch aandoend klimaat met zachte winters. Niet voor niets groeien in het gebied verschillende tropische vruchten als mango, ananas, avocado, papaja en banaan. De zon schijnt 320 dagen per jaar en het water van de Middellandse Zee is al in het voorjaar zeer aangenaam. Tijdens je verblijf in je vakantiehuis aan de Costa Tropical zal je ontdekken dat het er slechts zelden regent. Dit komt door de grote afstand tot de Atlantische Oceaan en de beschutting van de bergketens.

Populaire vakantiehuizen - Costa Tropical

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Costa Tropical

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Costa Tropical

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Costa Tropical

Loading...

Ontdek de bijzondere sfeer vanuit je vakantiehuis aan de Costa Tropical

Bij je vakantiehuis of appartement aan de Costa Tropical vindt je vele prachtige en goed beschutte stranden, baaien en inhammen waar je een heerlijke tijd kunt doorbrengen. Niet voor niets komen snorkelaars en duikliefhebbers naar deze kust om het onderwaterleven te ontdekken. Wie houdt van de bijzondere sfeer van de Spaanse steden, vindt aan de Costa Tropical precies wat hij zoekt. Vanuit je vakantiehuis aan de Costa Tropical kun je ook een bezoek brengen aan trekpleisters als Las Alpujarras, het laatste Moorse bolwerk, en Granada met het eeuwenoude Alhambra.

Wie het echt Spanje wil beleven, zal in een vakantiehuis aan de Costa Tropical zeker vinden wat hij zoekt. Je kunt hier heerlijk culinair genieten van de vele specialiteiten en de bevolking is enorm gastvrij. Ook op historisch gebied heeft de streek veel waarde. Overal vindt je torens en vestingen die tijdens de Arabische overheersing ooit gediend hebben als uitkijkpost.