Vakantiehuizen aan de Costa de la Luz

‘Kust van het licht’, dat is de letterlijke betekenis van Costa de la Luz. Zon speelt hier hier dan ook de grote hoofdrol. Hij schijnt het grootste deel van het jaar volop en reflecteert zijn stralen op het water van de zee. Dit in combinatie met de eindeloos lange stranden en de bijzondere natuur en cultuur, maakt een vakantie in een vakantiehuis aan de Costa de la Luz onvergetelijk.

De Costa de la Luz loopt van Gibraltar tot aan de Portugese grens. Je vindt er een paar rotsstrandjes, maar vooral eindeloze zandstranden waar zonaanbidders kunnen relaxen en wandelaars uren kunnen lopen en genieten. De aan de Atlantische Oceaan gelegen stranden doen denken aan die in Nederland. Ze zijn groot en breed en de sfeer is kalm. Alleen het aantal zonuren is aanzienlijk groter. Niet voor niets zien Spanjaarden deze kust als een van hun favoriete strandbestemmingen. Maar de Costa de la Luz wordt ook steeds populairder onder buitenlandse toeristen die in hun vakantiehuis aan de Costa de la Luz graag willen genieten van de authentieke Andalusische sfeer.

Costa de la Luz

Populaire vakantiehuizen - Costa de la Luz

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Costa de la Luz

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Costa de la Luz

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Costa de la Luz

Loading...

Talloze mogelijkheden in een vakantiehuis aan de Costa de la Luz

Veel vakantiehuizen aan de Costa de la Luz liggen direct aan het strand of net er achter. Voor zon- en strandaanbidders is dit dus een heerlijke bestemming. Populair zijn de plaatsjes Isla Canela, Islantilla en Chiclana de la Frontera. Ze bieden toeristen die kiezen voor een vakantiehuis aan de Costa de la Luz niet alleen de beste faciliteiten, maar ook een authentieke Spaanse sfeer. Wie nog meer van het echte Spanje wil zien, kan de binnenlanden in gaan en genieten van de met olijfbomen begroeide berghellingen en de vele lieflijke dorpjes. Cultuurliefhebbers reizen graag naar steden als Sevilla, Jerez de la Frontera en Cádiz.

Volop surfplezier

Wie van windsurfen houdt, vindt in een vakantiehuis of appartement aan de Costa de la Luz precies wat hij zoekt. Met name in Tarifa, het allerzuidelijkste puntje van Spanje, verzamelen surfers uit alle delen van Europa zich om te genieten van zon, zee en wind.