Vakantiehuis in Constantina

Constantina is een dorp in de provincie Sevilla. Het ligt in het natuurpark Sierra Norte de Sevilla, waar de ongerepte natuur welig tiert. Ervaar het rustige Andalusische ritme in een vakantiehuis in Constantina en kom helemaal tot rust. Of trek de deur van je vakantiewoning achter je dicht en ontdek schitterende wandelroutes, historische bezienswaardigheden en Zuid-Spaanse smaken. Waar wacht je nog op?

Semesterhus i Constantina med pool

Populaire vakantiehuizen - Constantina

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Constantina

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Constantina

Loading...

Bezienswaardigheden van Constantina

Wandelen door het centrum van Constantina lijkt wel een reis door het verleden. De historische gebouwen en bezienswaardigheden vertellen de geschiedenis van het dorp. Duik vanuit je vakantiehuis in Constantina de straten van de Barrio de La Morería-wijk in en bewonder de authentieke Moorse architectuur. Ook het kasteel stamt uit de Moorse periode en is uitgeroepen tot cultureel erfgoed. Een andere niet te missen trekpleister is de Iglesia Parroquial de Santa María de la Encarnación, die dankzij een toren van vijftig meter van ver buiten het dorp te zien is. Met een vakantiehuis in Andalusië ervaar je dankzij het aangename klimaat en de warme inwoners het heerlijke vakantiegevoel van Zuid-Spanje. Dit gevoel neemt alleen maar toe wanneer een vriendelijke ober je de ene na de andere tapa voorschotelt. ¡Buen provecho!

Wat te doen tijdens je vakantie?

Voor natuurliefhebbers biedt de omgeving van onze vakantiehuizen in Constantina talloze mogelijkheden. Het natuurpark Sierra Norte de Sevilla maakt deel uit van de 400 kilometer lange Sierra Morena en is een fantastische plek voor gezinsactiviteiten. De fiets- en wandelroute Vía Verde Sierra Norte de Sevilla loodst je langs mooie plekken en laat je toe de idyllische Huéznar-watervallen en Cerro del Hierro mee te pikken. Laatstgenoemde plek is geologisch gezien heel interessant en valt op met bijzondere kleuren en rotsformaties, en een lange geschiedenis van mijnbouw. Het recreatiegebied Isla Margarita is de perfecte plaats om tussen excursies door te picknicken met het hele gezin. Nog een gaatje op je vakantieplanning? Bezoek dan de bodega Fuente Reina - het eerste Andalusische wijnhuis dat flessen rode wijn produceerde - of zet vanuit je vakantiehuis in Spanje koers richting de magische steden Sevilla en Córdoba.

Huur een vakantiehuis in Constantina

Neem je intrek in een comfortabel vakantiehuis in Constantina en geniet van wat welverdiende rust en privacy. Het merendeel van onze accommodaties beschikt over een privézwembad, zodat je samen met je reisgenoten tijdens de zonnige vakantiedagen een verkoelende duik kan nemen. In de tuin vind je bovendien altijd wel een geschikt plekje om tot rust te komen en de mooie omgeving van Constantina te bewonderen. Vanuit je vakantiehuis in Constantina maak je schitterende uitstappen in de natuur en liggen ook het historische erfgoed en de bijzondere cultuur van enkele Andalusische steden binnen handbereik. Bekijk welke vakantiewoningen in Constantina nog beschikbaar zijn en kom meteen in de vakantiestemming!