Vakantiehuis in Carcabuey

Carcabuey is een pittoresk dorp in de provincie Córdoba, op iets meer dan een uur rijden van de provinciehoofdstad. Deze witte parel ligt in het indrukwekkende Parque Natural Sierras Subbéticas, een bergachtig natuurpark waar je de rust van de ongerepte Zuid-Spaanse natuur - ver weg van de drukte - ervaart. Verder krijg je tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Carcabuey de kans om kennis te maken met de warmbloedige Andalusiërs, te proeven van de heerlijke zuiderse gastronomie, enkele niet te missen dorpen en steden te bezoeken … Volop genieten dus!

Carcabuey

Populaire vakantiehuizen - Carcabuey

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Carcabuey

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Carcabuey

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Carcabuey

Loading...

Bezienswaardigheden rond je vakantiewoning in Carcabuey

Tijdens je vakantie in Carcabuey schakel je een versnelling terug en maak je je hoofd even helemaal leeg in de witte straten van het dorp. Een terrasje, enkele bezienswaardigheden, een lekkere gazpacho: alles mag en niets moet wanneer je op schok gaat vanuit je vakantiehuis in Carcabuey! De belangrijkste trekpleister van Carcabuey, het kasteel, is neergepoot op een indrukwekkende rots en gunt je een geweldig uitzicht op het dorp, de omliggende bergen en olijfgaarden. Het bouwwerk was doorheen de geschiedenis van groot strategisch en militair belang, omdat het op een kruispunt lag van verschillende belangrijke wegen van de regio. Carcabuey telt daarnaast enkele religieuze gebouwen (kerken en kapelletjes) en een boeiend historisch museum, het Museo Histórico Municipal de Carcabuey. Hier doorloop je in maar liefst zeven verschillende zalen de rijke geschiedenis van het dorp.

Wat te doen tijdens je vakantie?

Je vakantiehuis in Carcabuey wordt omgeven door de schitterende berglandschappen van het Parque Natural Sierras Subbéticas. Dit natuurpark - en UNESCO-geopark - betovert bezoekers met overweldigende kloven, karstrotsen en eindeloze olijfgaarden. Maak een wandeling door de kloof van de Río Bailón of verken de ondergrondse wereld van het natuurmonument Cueva de Los Murciélagos. Ook fietsers en fanatieke klimmers vinden in de Sierras Subbéticas talloze mogelijkheden. Vanuit je vakantiehuis in Andalusië bezoek je ook heel eenvoudig de magische stad Córdoba of de vele charmante dorpen in de regio. Zuheros, Priego de Córdoba en Iznájar zijn even mooi als hun naam doet vermoeden en verleiden je met kastelen, vrolijke bloemenpracht en idyllische pleintjes.

Waarom een vakantiehuis in Carcabuey huren?

Met een vakantiehuis in Carcabuey ervaar je pas echt wat genieten in het zuiden van Spanje inhoudt! Lekker eten op je zonnige terras, relaxen aan je privézwembad, een praatje slaan met je vriendelijke Spaanse buurman … Je verblijf in een vakantiehuis in Carcabuey staat in het teken van pure ontspanning en kennismaken met de Spaanse levenswijze! Het dorp bevindt zich op wandelafstand van je vakantiewoning en telt met meerdere bars, restaurants en winkels alles wat je nodig hebt voor een aangename vakantie. En dan vergeten we nog de schitterende landschappen rondom je vakantiehuis in Spanje, waar je spannende avonturen met het hele gezin wachten. Staat je koffer al klaar?