Vakantiehuis in Álora

Verscholen in het binnenland van de Zuid-Spaanse provincie Málaga ligt het witte stadje Álora. Het hoger gelegen kasteel, de spectaculaire natuurpracht en de sympathieke plaatselijke bevolking zorgen ervoor dat je deze plek meermaals zal willen bezoeken. En dat kan als je in een van onze comfortabele vakantiehuizen in Álora verblijft. Geniet van het trage, slaperige ritme van de Andalusische zomer of sluit je aan bij de feestvierende Spanjaarden tijdens de lokale feesten. Aan jou de keuze!

alora

Populaire vakantiehuizen - Álora

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Álora

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Álora

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Álora

Loading...

De schitterende natuur rond je vakantiewoning in Álora

Neem zeker je wandelschoenen mee wanneer je op reis gaat naar Zuid-Spanje. Rondom je vakantiehuis in Álora liggen immers talloze spectaculaire plekken waar het fantastisch wandelen en fietsen is. Geniet van mooie uitzichten wanneer je richting Sierra de Huma wandelt of zoek een van de vele uitdagende mountainbiketrails rond El Chorro op. Op korte afstand van je vakantiewoning, in de buurt van Ardales, liggen ook enkele glinsterende stuwmeren die in de zomer welgekomen verkoeling bieden voor jong en oud. Al het voorgaande verbleekt echter bij de schitterende Caminito del Rey. Dit spectaculaire wandelpad loodst je op grote hoogte door het ronduit indrukwekkende landschap van de El Chorro-kloof. Een onvergetelijke ervaring tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Spanje!

Bezienswaardigheden in Álora

Laat de natuur even achter je en trek vanuit je vakantiehuis in Álora de straatjes van het stadje in. Wandelend langs de witgekalkte huizen kom je langs pittoreske pleintjes met gezellige tapasbars en bijzondere kerken. De Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de la Encarnación, op Plaza Baja de la Despedía, is een van de grootste kerken van heel de provincie. Ook de ruïnes van het hoger gelegen kasteel moet je zeker en vast gezien hebben. De vesting werd in de middeleeuwen gebouwd door de Moren, maar vindt haar oorsprong bij de Feniciërs en de Romeinen. Hier kan je genieten van een wondermooi panoramisch uitzicht op de Valle del Guadalhorce. Álora al volledig verkend? Dan kan je heel wat kanten uit! Ronda, Antequera en Málaga, de culturele hoofdstad van de zonovergoten Costa del Sol, loeren maar net om de hoek van onze vakantiehuizen in Andalusië.

Een vakantiehuis in Álora huren

Kies voor een vakantiehuis in Álora en breng je volgende vakantie door in een prachtig bergachtig landschap in het zuiden van Spanje. 's Ochtends maak je een uitstap richting de zonovergoten kust of ontdek je de beroemde Caminito del Rey. Op andere dagen verken je het charmante stadje vanuit je vakantiewoning, terwijl je je 's namiddags met het hele gezin terugtrekt aan het privézwembad. En wat denk je van wat huisbereide tapas met olijfolie uit de streek? Op het terras beleef je lange zomeravonden met lekker eten, een goed glas wijn, leuke spelletjes en veel gelach. Aarzel niet langer en ga op zoek naar het perfecte vakantiehuis in Álora!