Vakantiehuis in Spanje

Boek nu een onvergetelijke vakantie in Spanje, een bijzondere bestemming waarin je heerlijk kunt gaan genieten van de Méditerranée, de goudgele kusten en zomerse temperaturen. Ons aanbod in Spanje varieërt van prachtige finca’s in de bergen tot luxe vakantiehuizen met privé zwembad, die je nu met de Beste Prijs Garantie eenvoudig kunt huren, zónder boekingskosten. Laat je inspireren en vind direct jouw favoriete vakantiehuis in Spanje. Onze vakantiehuizen voor een gegarandeerde ontspannende vakantie vindt je aan de Costa Blanca, de Costa Brava, Costa Blanca, aan de Costa del Sol en natuurlijk ook op het eiland Mallorca en de Canarische eilanden. 

vakantiehuis Spanje

Populaire vakantiehuizen - Spanje

Loading...

Vakantiehuis Spanje - de beste keuze

  • Zon, zee, strand, cultuur en geschiedenis

  • Heerlijke tapas & wijnen

  • Vakantiehuizen op golfresorts

  • Wereldsteden als Barcelona

  • Een tranquilo sfeertje

  • Idyllische eilanden als Mallorca

Ervaar de Spaanse cultuur

Spanje maakt indruk door haar geografische en culturele verscheidenheid. De geschiedenis van Spanje heeft ook in de veelzijdigheid van de Spaanse architectuur haar sporen nagelaten (o.a. de Roomse, Moorse, Byzantijnse, Romeinse en West-Gotische invloed, de Renaissance, Barok en Jugendstil.) De betekenis van traditie vindt je door het hele land verspreid in de vele burchten, kerken, monumenten en woonhuizen.

Vakantiehuis in Spanje: Verblijf aan de Costa's

Dit Iberische schiereiland wordt omringt door de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, en is dus voorzien van kilometerslange zandstranden, idyllische baaien, maar ook ruwe steil aflopende kusten en rotsen. De mediterrane verleiding, vindt je direct aan de Costa Brava met haar door de branding omspoelde en wilde rotsenlandschap. Hier zie je de bergen met de voeten in het zeewater staan. In tegenstelling tot de Costa Brava ligt de Sierra aan de Costa Dorada meer landinwaarts en staat deze in het teken van lange, wijdse zandstranden.

Aan de Costa Blanca schijnt de zalige Spaanse zon nog krachtiger. De “witte kust” staat bekend door haar schitterende witte zandstranden en de kale rotsen die ver vanuit de branding oprijzen en de kusten een fraai plaatje vormen. Andalusië is met de Costa del Sol en de Costa de la Luz het boegbeeld voor het zuiden: licht, warmte en hartstocht. Alles wat in onze ogen “Spaans” is vindt je hier in dit prachtige gebied, zoals tapas, stierenvechten, paella en flamenco. Ga het allemaal ontdekken, wanneer je een vakantiehuis in Spanje huurt!

Beeldschone natuur

Wordt één met de Spaanse natuur vanuit je vakantiehuis in Spanje. In het derde land ter wereld met de door de UNESCO meeste uitgeroepen biosfeerreservaten, ondervindt je hier o.a. schone meren, torenhoge bergen, ruwe vulkanen, drassige moerassen, groene bossen, uitgestrekte rivieren, valleien en kliffen. Ook vindt je in Spanje veel verschillende Nationale Parken, die een bezoek meer dan waard zijn. Wie buiten het hoogseizoen reist, zal zeker worden verrast door de schitterende pracht en praal van sommige kustgebieden.