Vakantiehuis in Slovenië

Klein maar fijn is Slovenië, een groen land, gelegen tussen de Alpen en de Middellandse Zee. Slovenië kenmerkt zich door de verscheidenheid aan landschappen. Vanwege het sub-mediterrane klimaat aan de Adriatische kust wordt het land en de kust ook wel de zonnige kant van de Alpen genoemd. In het binnenland overheerst het alpenklimaat. De voortvloeiende tegenstellingen in de klimaten binnen Slovenië maken dit land tot een bijzondere vakantiebestemming voor alle seizoenen. Bij een verblijf in een vakantiehuis in Slovenië kunt u genieten van een vakantie naar uw wens en genieten van de natuurlijke schoonheid van Slovenië buiten de druktes van massatoerisme.

Vakantiehuis in Slovenië

Populaire vakantiehuizen - Slovenië

Loading...

Waarom een vakantiehuis in Slovenië huren?

  • Goede prijs/kwaliteit

  • Mooie wintersportgebieden

  • Vakantiehuizen op of bij een wijngaard

  • Een prachtig kustgebied

  • De Vintgar Kloof

  • Diverse Nationale Natuurparken

Vakantiehuizen en appartementen met zwemplezier

NOVASOL heeft ook in Slovenië villa's met prive-zwembaden in het aanbod, echter de bijna 50 km lange Adriatische kust mag u zeker niet missen! Het strandgebied strekt zich uit vanaf de badplaatsen Koper en Izola tot aan Piran en Portoroz. Er is voor iedere vakantiegast iets te bieden. U kunt kiezen tussen natuurlijke stranden, grindstranden, fijne zandstranden en aanvullend zijn er prachtige promenades met bars en trappen. In de zomer kunt u zich hier uitleven door een watersport te beoefenen. Aanvullend op zijn idyllische stranden biedt vakantieland Slovenië u pittoreske, Mediterrane steden. Onze tip voor de minder warme dag: over ongeveer de hele weg langs de Sloveense Adriatische kust kunt u fietsen langs het strand!

Welkom in Slovenië

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/pyUVNcRMoZY.jpg?itok=iX45uwT9","video_url":"https://www.youtube.com/watch?time\_continue=1&v=pyUVNcRMoZY","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive)."]}

Zonnige Alpen

Naast de ontzettende mooie kust, heeft Slovenië u nog veel meer te bieden tijdens uw vakantie. U vindt er duizenden mysterieuze grotten, bergen, rivieren, watervallen, meren en machtige kastelen en barokke steden zoals Ljubljana en Maribor. Aantrekkelijke bezienswaardigheden zijn ook de Lipizzaner stoeterij in Lipica en zijn Triglav National Park met zijn bijna 3.000 m hoge toppen. Geniet van uw vakantie in een vakantiehuis in Slovenië met de schoonheid der natuur in de lente en de herfst vanaf zijn kleurrijke wandel- en fietspaden. Ontspannen kunt u in een van de vele kuuroorden, zoals bijvoorbeeld Rogaska Slatina.

Wintersport vanuit een vakantiehuis

Slovenië is onder andere vanwege de betaalbaarheid populair onder de wintersporters. In de winter zijn er de 12 skigebieden waar u van december tot februari kunt genieten van het wintersportleven. Kranjska Gora en Rogla behoren tot de beste skigebieden van Slovenië. De vakantiehuizen in Slovenië zijn regelmatig gelegen in de buurt van de pistes en ook rondom de skigebieden zijn vakantiehuizen waar vanuit u de pistes snel en gemakkelijk kunt bereiken. Vier vakantie in een vakantiehuis in Slovenië geheel naar eigen wens. In een vakantiehuis ontdekt u Slovenië op uw eigen manier, met alle gemakken die erbij horen. Zomer of winter, er is altijd iets te beleven.