Waarom kiezen voor NOVASOL?

Profiteer van de vele voordelen die NOVASOL u te bieden heeft. Door onze internationale organisatie en jarenlange ervaring heeft NOVASOL een uitgebreid netwerk op weten te bouwen met een grote voorraad aan kennis. Hierdoor kunnen wij u interessante en aantrekkelijke voordelen bieden om uw vakantie zo feilloos te laten verlopen.

 

 

✓ Boek eenvoudig en veilig online zonder boekingskosten

Een vakantiehuis boeken gaat eenvoudig, veilig en snel via onze website. Klik op het tabblad ‘bestemmingen’, kies uw vakantieland naar wens, voer uw voorkeuren in en vind uw droomhuis.

 

✓ Huren met de Beste Prijs Garantie

Door onze Beste Prijs Garantie bent u er absoluut van verzekerd dat u de laagste prijs betaalt voor het huis dat u geboekt heeft. We garanderen onze beste prijzen voor alle vakantiehuizen en indien u hetzelfde vakantiehuis tegen dezelfde condities bij een andere aanbieder voor een lagere prijs vindt, dan betalen wij het verschil aan u terug.

 

✓ 50 jaar professionele ervaring

NOVASOL Vakantiehuizen is opricht op 28 december 1968. Hierdoor heeft NOVASOL jarenlange internationale ervaring kunnen vergaren en heeft de organisatie zich ontplooit tot één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen binnen heel Europa. Neemt u dan ook vooral contact met ons op voor een persoonlijk advies.

 

✓ Ruim aanbod met meer dan 50.000 vakantiehuizen

NOVASOL verhuurt meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreidt over de beste locaties in heel Europa. Van het natuurrijke Scandinavië tot de interessante Europese binnenlanden als de Mediterrane Zuidkust. U komt onze vakantiehuizen overal tegen. Op deze manier vindt u altijd wel een vakantiehuis dat bij u past.

 

✓ Zekerheid met het Security Pakket

In deze tijden van economische onzekerheid biedt NOVASOL een extra Zekerheidsgarantie gratis aan. Hierdoor verzekerd NOVASOL u zorgeloos op vakantie te kunnen gaan. Lees op onze website welke garanties wij u bieden met dit pakket.

 

✓ Op en top Service en Kwaliteit

In de meeste landen, waar wij vakantiehuizen verhuren, hebben wij een paar servicebureaus. Onze collega's ter plaatse staan u graag te woord en zullen u zo goed mogelijk helpen bij problemen om uw vakantie tot een succes te maken.

 

✓ Speciale Aanbiedingen

NOVASOL werkt samen met verschillende partners. Alle partijen zijn gespecialiseerd in bepaalde diensten die uw vakantie nog makkelijker en leuker kunnen maken.