Vakantiehuis in Oostenrijk

Boek nu een onvergetelijke vakantie in Oostenrijk, een bijzondere bestemming waarin je zowel in de zomer als de winter heerlijk kunt gaan genieten van zon, sneeuw en actie. Ons aanbod in Oostenrijk varieert van chalets in de bergen tot appartementen in Wenen. Laat je inspireren en vind direct jouw favoriete vakantiehuis in Oostenrijk.

Vakantiehuis in Oostenrijk

Populaire vakantiehuizen - Oostenrijk

Loading...

Vakantiehuis Oostenijk - de beste keuze?

  • Uitstekende wintersportgebieden

  • Prachtige berglandschappen

  • Klim- en wandeltochten

  • Smaakvolle gerechten & bieren

  • Historie in Wenen

  • Sfeervolle chalets en vakantiehuizen

vakantiehuis Oostenrijk

Populaire bestemmingen in Oostenrijk

Wat je bij een bezoek aan Oostenrijk ook zeker niet mag missen zijn de Bodensee in het westen en de in het westen gelegen Neusiedlersee. Wandelen in de zomer en skiën tijdens een wintersport in Oostenrijk zijn uiteraard het meest symbolisch voor dit land, maar slechts twee van de vele mogelijkheden aan vrijetijdsactiviteiten die in dit land mogelijk zijn. Ben je een stadsmens en hou je ook tijdens je vakantie van levendigheid en drukte, boek dan een vakantieappartement in Wenen. In Wenen biedt NOVASOL hiervoor diverse mogelijkheden.

Een afwisselende vakantie met een chalet in Oostenrijk

Afgelegen berghutten, historische dorpjes, kastelen, burchten, en een reeks van theaters en operagebouwen bieden zeker voldoende om een hele afwisselende vakantie te beleven vanuit jouw vakantiehuis of vakantieappartement in Oostenrijk. Oostenrijk biedt bij elk weertype voldoende variatie voor jong en oud – of je nu een ontspannende vakantie boekt in een wellness omgeving, of diverse keren wilt afdalen op één van de pistes van de talrijke skigebieden vanuit een gezellige skihut of chalet. Onze vakantiehuizen en vakantieappartementen in Oostenrijk liggen doorgaans in dorpen of kleine steden die volledig in het landschap passen. Ze zijn vaak in typisch Oostenrijkse stijl gebouwd en gezellig ingericht.

Een vakantiehuis in Oostenrijk huren

Maak kennis met de zeer gastvrije bevolking door een vakantiehuis te huren en je onder te dompelen in het Oostenrijkse alledaagse leven. De eigenaar zal je met alle egards ontvangen en je hebt vervolgens alle vrijheid en mogelijkheden om de omliggende dorpen, steden, diverse musea, restaurants etc. te bezoeken.

Wil je actief zijn tijdens je vakantie of wilt je juist ontspannen? Als je op vakantie gaat naar Oostenrijk en verblijft in een vakantiehuis, dan zal je hier geen spijt van krijgen. Het maakt dan ook niet uit in welk jaargetijde je gaat. De natuur is afwisselend en strekt zich uit van de met sneeuw bedekte toppen van de Alpen tot de vlaktes die ten oosten van Wenen zijn gelegen, en van in het noorden gelegen bossen tot schitterende meren met glashelder water in het beroemde Salzkammergut.