Vakantiehuis in Møre og Romsdal

Møre og Romsdal is de noordelijkste van de vier provincies in Fjord-Noorwegen. De provincie is opgedeeld in de gebieden Sunnmøre, Romsdalen en Nordmøre en vormt tijdens alle seizoenen een uitstekende bestemming voor jong en oud. Deze provincie heeft immers heel wat te bieden: van indrukwekkende natuurlijke hoogtepunten en avontuurlijke activiteiten tot interessante steden en dorpen die je gezien moet hebben. Wij nemen je mee naar een prachtig stukje Noorwegen en vertellen je waarom een vakantiehuis in Møre og Romsdal huren een uitstekend idee is.

Natuur in Møre og Romsdal

Populaire vakantiehuizen - Møre og Romsdal

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Møre og Romsdal

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Møre og Romsdal

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Møre og Romsdal

Loading...

Indrukwekkende natuur

Prachtige natuur met hoge, steile bergen aan de kust en talrijke fjorden in het binnenland kenmerken het landschap rondom je vakantiehuis in Noorwegen. In het binnenland met hoge bergen en lange dalen vind je onder meer de adembenemende Geirangerfjord en de bergkam "Trollstigen" met haarspeldbochten en fantastische uitzichten (voor de passagiers!). De landschappen van Møre og Romsdal behoren tot de mooiste van Noorwegen en zullen je mond doen openvallen.

vakantiehuis in Møre og Romsdal

Ruim aanbod aan activiteiten

De gevarieerde natuur van Møre og Romsdal zorgt voor een ruim aanbod aan activiteiten voor alle leeftijden. Zoek met z'n allen gezinsvriendelijke paden langs de kust op en geniet van de nabijheid van de zee. Een ervaren gids brengt je dan weer naar de hoge bergen van de streek. Ook fietsers kunnen zowel on- als offroad hun hart ophalen in Møre og Romsdal op iconische wegen als Trollstigen en spannende mountainbikepaden. Andere activiteiten die we aanraden zijn kajakken, vissen en skiën. Pret verzekerd dus in een vakantiehuis in Møre og Romsdal!

Omliggende steden

Bezoek steden als Ålesund, Molde en Kristiansund, allen gelegen aan de kust. Door de jaren heen zijn deze uitgegroeid tot belangrijke handelscentra en verkeersknooppunten. Je vindt er interessante bezienswaardigheden en krijgt er de kans om je volledig onder te dompelen in de Noorse cultuur. Møre og Romsdal wordt ook wel gezien als de Noorse regio met het meeste veerbootverkeer. En dat is logisch als je naar het grote aantal eilanden in het gebied kijkt. Bijna een derde van de bevolking is eilandbewoner. Boek een vakantiehuis in Møre og Romsdal en geniet van deze aangename manier van reizen!

Verse vis

Møre og Romsdal kent een lange en rijke visserstraditie. Vis wordt vanuit de provincie naar grote delen van de wereld geëxporteerd en dat al eeuwenlang. Als je in Zuid-Frankrijk  kabeljauw eet, is het niet onwaarschijnlijk dat deze uit de zee nabij Møre og Romsdal komt. De provincie vormt dan ook een paradijs voor de hengelaars onder ons die graag zelf lekkere vis op tafel toveren in hun vakantiehuis in Møre og Romsdal. Dat geldt voor zowel liefhebbers van zoet- als zoutwatervissen. In de lokale restaurants van de regio is het dan ook smullen geblazen van heerlijke traditionele visgerechten.

Huur een vakantiehuis in Møre og Romsdal

Onze vakantiehuizen in Møre og Romsdal vormen de perfecte uitvalsbasis om deze bijzondere streek te verkennen en bieden je de nodige comfort en privacy om helemaal tot rust te komen tijdens je vakantie. Bovendien zijn onze vakantiewoningen uitstekend gelegen aan de kust of aan de adembenemende fjorden van de provincie. Je hoeft dus helemaal niet ver te gaan om de lokale natuurpracht te aanschouwen en in de nabijheid van je vakantiehuis in Møre og Romsdal te genieten van talloze activiteiten voor het hele gezin. Maar niet alleen gezinnen zullen zich thuis voelen in Møre og Romsdal. De regio zal ook koppels of vriendengroepen helemaal weten te bekoren. Bovendien staat accommodatie van NOVASOL in Møre og Romsdal garant voor een geslaagde vakantie voor zowel actievelingen als reizigers die het even wat kalmer aan willen doen. Ben je al helemaal in de vakantiestemming? Speur dan ons aanbod af naar het ideale vakantiehuis in Møre og Romsdal en start met plannen!