Vakantiehuizen in Zuid-Holland

Zuid-Holland is onder meer bekend vanwege de kuststrook, waar u in een NOVASOL vakantiehuis kunt verblijven. Beroemde badplaatsen als Scheveningen en Bloemendaal trekken jaarlijks vele toeristen. Hier kunt u genieten aan de Noordzee, of de indrukwekkende haven van Rotterdam bezoeken. Of wandel door de prachtige tuinen van het Keukenhof in Lisse.

Holandia Południowa

Populaire vakantiehuizen - Zuid-Holland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Zuid-Holland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Zuid-Holland

Loading...

Den Haag

De hoofdstad van Zuid-Holland is Den Haag. In deze stad is veel te zien en beleven. Bezoek Paleis Noordeinde en het Vredespaleis, waar onder meer het Internationale Gerechtshof huist. In het Binnenhof kun je de Ridderzaal, de Eerste Kamer en de Tweede Kamer der Staten Generaal bezichtigen. De Resident vormt de nieuwe skyline in Den Haag. Dit moderne deel van de stad is een bezoek waard vanaf je Nederlandse vakantiehuis. Het casino in Scheveningen staat garant voor een geslaagde avond uit.

Attractieparken

Vanuit je vakantiehuis in Zuid-Holland bereik je gemakkelijk verschillende pretparken voor een onvergetelijke dag. Bezoek Duinrell in Wassenaar. Dit omvat de Tikibad, het meest spectaculaire waterpark van Nederland! Madurodam bevindt zich ook in Den Haag. Deze miniatuurstad toont een aantal bekende Nederlandse bouwreplica's, op schaal 1:25.

Regio

In Zuid-Holland zijn typisch Nederlandse landschappen te vinden. In de Alblasserwaard kunt u het windmolengebied van Kinderdijk bewonderen, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Zuid-Holland is rijk aan water. De Loosdrechtse meren zijn ideaal voor watersporten. Bijna alle meren zijn toegankelijk voor pleziervaartuigen. De vele bestaande jachthavens, winkels en restaurants zijn een levendig toevluchtsoord op de Loosdrechtse meren. Zuid-Holland heeft veel te bieden en is gemakkelijk bereikbaar vanuit een Nederlands vakantiehuis in Zuid-Holland.