Vakantiehuis in Sluis

Rustige vakantie in een vakantiehuis in sluis

Vakantiehuis in Sluis

Een vakantiehuis in Sluis is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannende vakantie bij onze noorderburen. Dit oude vestingstadje ligt in de provincie Zeeland, in het westen van Zeeuws-Vlaanderen. Het staat vooral bekend als een uitstekende winkelbestemming, maar heeft daarnaast ook een rijke geschiedenis en een uitgebreid gastronomisch aanbod. Wacht niet langer om een vakantiehuis in Sluis te huren en dompel je onder in de aangename Zeeuwse vakantiesfeer.

Populaire vakantiehuizen - Sluis

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sluis

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sluis

Loading...

Eindeloos shoppen in Sluis

Veel landgenoten steken de grens over naar Sluis voor een dagje shoppen. Het winkelaanbod is er immers enorm uitgebreid en bovendien is alles er het hele jaar door zeven op zeven geopend. Eindeloos shopplezier gegarandeerd dus wanneer je in een vakantiehuis in Sluis verblijft. Ga op zoek naar een leuk souvenir en schuif daarna als een echte Bourgondiër je voeten onder tafel voor heerlijke Zeeuwse mosselen met frieten.

Wat moet je zien rondom je vakantiewoning in Sluis?

In de buurt van onze vakantiehuizen in Sluis vind je niet alleen veel winkels, maar ook interessante bezienswaardigheden. Zo staat in het hart van het stadje het enige belfort van Nederland. Vandaag wordt dit gotische bouwwerk gebruikt als museum en expositieruimte. Verken de boeiende geschiedenis van Sluis, leer meer over het leven van Johan Hendrik van Dale (van de woordenboeken) of klim naar de top van het Belfort om de omgeving van bovenaf te bewonderen. Onderweg stuit je op Jantje van Sluis, het klokkenmannetje dat de stad redde van een aanval van de Spanjaarden.

Tijdens een wandel- of fietstocht langs de wallen en de historische stadspoorten van Sluis duik je dieper in de plaatselijke geschiedenis. Verken ondertussen de mooie natuurlijke omgeving van je vakantiehuis in Zeeland en fiets verder richting pittoreske dorpen als Groede. Andere niet te missen bezienswaardigheden in Sluis zijn Molen de Brak of het Bizarium, een museum met de meest bizarre uitvindingen.

Ontspannen op de Zeeuwse stranden of in de natuur

Zeeland is een provincie met ongerepte natuur vormgegeven door de zee en eindeloze zandstranden. Voor een dagje op het strand kan je vanuit je vakantiehuis in Sluis gemakkelijk koers zetten naar Cadzand. Maak er een lange wandeling langs de Noordzee of kies voor een dagje zonnebaden tijdens een aangenaam warme zomerdag.

Onze vakantiehuizen in Sluis zijn perfect gelegen om op verkenning te gaan in de Zeeuwse natuurpracht. In de Verdronken Zwarte Polder of de Groese Polders zie je rustige polderlandschappen voorbijkomen. Een leuke uitstap met kinderen is dan weer het Zwin, een natuurgebied waar het krioelt van de bijzondere vogels en planten. Na een dag vol natuurschoon geniet je in je knusse vakantiehuis in Nederland van een lekkere maaltijd en een glaasje, terwijl je tevreden terugblikt op een uiterst geslaagde vakantiedag.

Jouw ideale vakantiehuis in Sluis huren

Voor een onvergetelijke vakantie dicht bij huis huur je het best een vakantiehuis in Sluis. Na een korte autorit sta je in deze Zeeuwse gemeente, waar heel wat te beleven valt en een gezellige Nederlandse sfeer hangt. Naar hartenlust shoppen, lekker mosselen eten, fietsen door de polderlandschappen … De opties zijn zowat eindeloos! Vlak bij je vakantiehuis in Sluis liggen dan nog eens prachtige uitgestrekte stranden waar het hele gezin zich kan uitleven. In bepaalde accommodaties geniet je zelfs van uitzicht op zee! Onze vakantiewoningen zijn uitgerust met moderne, kwaliteitsvolle voorzieningen en zijn schitterend gelegen om de hoogtepunten, mooie steden en pittoreske dorpen van Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken. Twijfel dus niet langer en huur jouw favoriete vakantiehuis in Sluis voor je volgende vakantie in Nederland!