Vakantiehuis Zeeland - de beste keuze

De provincie Zeeland bezit een attractief water- en landleven. Het uitgestrekte landschap en de fraaie natuur geven een weldadig gevoel van rust en ruimte. Overal ontmoeten water en land elkaar. Zeeland is een gebied met vele eilanden. Elk eiland kent eigen gebruiken, dialecten en klederdrachten. Zeeland is ideaal voor een vakantie in Nederland.

vakantiehuis Zeeland

Populaire vakantiehuizen - Zeeland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Zeeland

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Zeeland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Zeeland

Loading...

Middelburg

Middelburg is een kleine, maar zeer attractieve hoofdstad, dat vanuit je vakantiehuis in Zeeland gemakkelijk bereikbaar is. Met meer dan duizend rijksmonumenten is Middelburg de zevende monumentenstad van Nederland. In de stad staat een prachtige abdij, waar tegenwoordig een museum in te vinden is. Bij de abdij staat de Lange Jan, één van de hoogste kerktorens van Nederland. De Markt in Middelburg is een mooi plein, waar het statige stadhuis te bewonderen is. Bezoek ook de achtkantige Oostkerk en de haven.

Attractieparken

In Zeeland dien je vanuit je vakantiehuis in Zeeland zeker een bezoek te brengen aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans, waar je alles te weten komt over de Deltawerken. Naast het bezichtigen van shows, exposities en de majestueuze Stormvloedkering kun je hier zwemmen met zeeleeuwen en een zware orkaan ervaren in de orkaanmachine. De kinderen zullen zeer te spreken zijn over de waterspeelplaats, het zeeaquarium en het speelstrand. Ook is pretpark Mini Mundi een sterke aanrader.

Vakantiehuis Zeeland - voor geweldige vakanties

Wanneer je in een vakantiehuis in Zeeland verblijft, dien je beslist de sfeervolle havenplaatsen Bruinisse en Zierikzee te bezoeken. Neem je in Zierikzee de tijd om het oude centrum te verkennen. Zeeland is rijk aan water. De Oosterschelde is het grootste Nationaal Park van Nederland. Vanwege de zeer gevarieerde onderwaterwereld is de Oosterschelde populair bij duikers over de hele wereld. Enkele populaire duikplekken aan de Oosterschelde zijn Stavenisse en Wissenkerke.