Vakantiehuizen in Utrecht

In Utrecht en omgeving kun je vanuit je vakantiehuis in Nederland heerlijke wandeltochten ondernemen op bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug en genieten van de veelzijdige natuur. Uiteraard kun je gezellig winkelen in de binnenstad van Utrecht die gekenmerkt wordt door gezellige grachtenpanden, cafés, restaurantjes en winkels.

Utrecht

Populaire vakantiehuizen - Utrecht

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Utrecht

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Utrecht

Loading...

Utrecht stad

Het meest markante gebouw in Utrecht is de Dom van Utrecht (112 meter). Vanaf deze hoogste kerktoren van Nederland heb je een mooi uitzicht over de stad en haar directe omgeving. Rondom deze centrale toren vind je het middeleeuwse stadscentrum met oude monumenten, grachten en singels. Ontdek deze mooie stad te voet, met de fiets, rondvaartboot, gondel of kano! Andere bezienswaardigheden: Spoorwegmuseum, het Centraal Museum en het Rietveld-Schröderhuis. Vanuit je vakantiehuis in Utrecht is een dagtrip naar deze hoofdstad zeer zeker de moeite waard!

Voor de kinderen

In de provincie Utrecht zijn geen grote bekende pretparken, maar meer dan voldoende speeltuinen en overdekte speelparadijzen! Denk bijvoorbeeld aan Kidzcity in Utrecht, Ballorig in Houten en Monkeytown in Amersfoort. Op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug, middenin een bosrijke omgeving vind je de 'Pyramide van Austerlitz', speeltuin en lunapark in één...en gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Al deze parken zijn vanuit je vakantiehuis in Utrecht prima bereikbaar!

Regio

De provincie Utrecht bied je vooral veel vermaak in de prachtige natuur en op het water. Denk daarbij vooral aan het waterrijke landschap rond de Vechtplassen en de randmeren, maar ook de mogelijkheid om de mooie Utrechtste Heuvelrug te ontdekken middels een wandel- of fietstocht. Laat verder de pittoreske vissersdorpen en historische steden niet aan je voorbij gaan! Door de centrale ligging van je vakantiehuis in Utrecht kun je bovendien snel een uitstapje maken naar omliggende provincies.