Vakantiehuizen in Noord-Holland

Noord-Holland is uniek vanwege de combinatie van het natuurlandschap en het cultuurlandschap. Nergens anders zijn de dijken zo kolossaal en de stranden zo rustig en breed als in Noord-Holland. De kleurrijke bloembollenvelden aan de rand van de duinen sieren het landschap op fenomenale wijze. Boek je vakantiehuis in Noord-Holland en ontdek deze prachtige provincie.

Holandia Północna

Populaire vakantiehuizen - Noord-Holland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Noord-Holland

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Noord-Holland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Noord-Holland

Loading...

Haarlem

De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Bijna iedere dag vindt in Haarlem een markt plaats. De St. Bavokerk en museummolen De Adriaan zijn een bezoek waard. De meest bekende stad in Noord-Holland is natuurlijk Amsterdam. De historische binnenstad met talloze monumenten en musea met het werk van grote meesters als Rembrandt en Van Gogh, trekken jaarlijks enorme aantallen bezoekers. Te midden van de grachtenpanden zul je je prima vermaken. Vanuit je vakantiehuis in Noord-Holland is Amsterdam gemakkelijk bereikbaar.

Wat te doen in Noord-Holland

In Noord-Holland staat de grootste speeltuin van Europa, namelijk de Linnaeushof in Bennebroek. In deze speeltuin zijn unieke speeltoestellen en attracties te vinden. In Enkhuizen bevindt zich Sprookjeswonderland met een kabouterdorp en fabelachtige siertuinen. In St. Maartenszee bevindt zich De Goudvis, een enorme binnen- en buitenspeeltuin. In de havenstad Den Helder zijn diverse musea, zoals het Nationaal Reddingmuseum en het Marinemuseum die zeker een bezoek waard zijn vanuit je vakantiewoning in Nederland.

Regio

Je kunt kiezen voor een verblijf in een NOVASOL vakantiehuis in het noordelijke deel van Noord-Holland, ook wel de Kop van Noord-Holland genoemd. Hier zijn rustige dorpjes, stranden, duinen en polders te vinden. Vanuit hier kun je de boot naar Texel nemen, één van de unieke Waddeneilanden. Breng een bezoek aan natuurreservaat Het Zwanenwater. Dit is een prachtig gebied met duinmeren, heide, bos en een lepelaarskolonie. De kustplaatsen Julianadorp en Callantsoog zijn ook een bezoek waard.