Vakantiehuizen in Limburg

Deze provincie staat bekend om zijn gastvrijheid. Door het heuvelachtige landschap waan je zich in een uniek deel van Nederland. Het gastronomische aanbod is groot. Je kunt genieten van een bourgondisch diner in bijvoorbeeld Maastricht. Of geniet op een terras van een kop koffie met Limburgse vlaai!

Limburgia czeka na Was!

Populaire vakantiehuizen - Limburg

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Limburg

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Limburg

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Limburg

Loading...

Maastricht

Een bezoek aan de indrukwekkende stad Maastricht is zeker de moeite waard en vanuit je vakantiehuis in Limburg gemakkelijk bereikbaar. Hier kun je de mergelgrotten in de St. Pietersberg en de prachtige basiliek van St. Servaas bezichtigen. Geniet op het Vrijthof van een drankje in een bruisende omgeving. In bierbrouwerij de Keyzer kun je het brouwproces van dichtbij bekijken. Een bezoek aan Maastricht is niet compleet zonder een boottocht over de Maas, waarbij vier sluizen gepasseerd kunnen worden.

Attractieparken

Vanuit je vakantiehuis in Limburg zijn leuke attracties voor alle leeftijden te vinden. Zo bevindt zich in Valkenburg een pretpark, de Valkenier. Verder naar het noorden, in de plaats Sevenum, bevindt zich het themapark Toverland. Rust en totale ontspanning vind je in het bekende wellness resort Thermae 2000. Hier bevinden zich meerdere thermale baden. Op het Drielandenpunt komen de grenzen samen. Hier zijn prachtige wandelroutes en een groot doolhof te vinden.

Regio

Vlakbij je vakantiehuis in Limburg zijn veel natuurparken te vinden. De Meinweg is een Nationaal Park in Midden-Limburg, met prachtige wandelroutes. In dit park worden huifkartochten georganiseerd. In Midden-Limburg bevinden zich tevens de Maasplassen, waar je ook een vakantiehuis van ons kunt betrekken. Deze prachtige regio is een belangrijk watersportgebied. In Noord-Limburg bevindt zich De Grote Peel, een mooi hoogveengebied. Bezoek ook eens stad Roermond vanuit je Nederlandse vakantiewoning. Deze stad is bekroond tot beste binnenstad van Nederland.