Vakantiehuis op Ameland

Urlaub Ameland

Vakantiehuis op Ameland

Ameland is een van de mooiste en populairste Friese eilanden van Nederland. Beleef dit prachtige eiland Ameland met een fraai vakantiehuis in Friesland. Ameland ligt in de Waddenzee voor de kust van Friesland. Met 3000 bewoners en een areaal van 65 km2 ligt hier een echt paradijs voor het strandleven. Er is een groot zandstrand dat erg mooi en kindvriendelijk is.

Jouw vakantiehuis op Ameland

Geniet van de luxueuze vakantiehuizen van NOVASOL. Op Ameland in Nederland zijn activiteiten voor groot en klein, en met een van onze vakantiewoningen krijg je een fijne vakantie.

Ameland bij Friesland heeft fantastische vakantiehuisgebieden, die alle aangelegd zijn met respect voor de omringende natuur. Dat betekent dat men zich altijd als een deel van het eiland voelt, wanneer men in een van onze prachtige huizen woont. Alle woningen hebben in het geheel genomen direct toegang tot het strand, en in de nabijgelegen dorpen kun je alle benodigdheden kopen.

We hebben woningen met hoge kwaliteit voor een ieder die er behoefte aan heeft weg te komen van het jachten en jagen van alledag. Al onze woningen worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen.